Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА З МОРКВЫ З МАНКАЙ

    - 2 ст. л. смятаны,

    - 500 г морквы,

    - цукар - па густу,

    -соль - па густу,

    - 1 ст. л. масла сметанкавага,

    - паўшклянкі манкі,

    - 2 ст. л. паніровачных сухароў,

    - 3,5 шкл. малака,

    - 3 яйкі,

    - 300 г тварагу,

    - паўшклянкі разынак.

     

    1. Стаўце кіпяціцца імбрычак. Тым часам памыйце моркву, і верхні пласт з яе саскрабіце ножыкам. Рэжам моркву невялікімі брусочкамі ці ж кружочкамі. Кладзем парэзаную моркву ў рондаль і зальем кіпенем так, каб гародніна была толькі трошкі прычыненай вадой. Кладзем сюды і масла сметанкавае. Зараз трэба патушыць моркву да мяккасці.

    2. Звараную моркву здрабняйце блендэрам. На гэтым этапе можаце паліць гародніну цытрынавым сокам і пакласці трохі цэдры, але гэта зусім рабіць не абавязкова.

    3. Зараз сварым манную кашу. Кіпячае малако прысаліце, і дадайце цукар. Зараз засыпайце тоненькім струменьчыкам манку ў кіпячае малако і варыце кашу хвілін дзесяць. Глядзіце, каб не ўтвараліся камякі. Гатовую кашу трэба астудзіць.

    4. Праціраем тварог праз сіта. Разынкі кладзіце ў сіта пасля расцірання тварагу і апарвайце іх кіпенем. Уключаем духавую шафу. Падрыхтуем форму для выпечкі, вышмаруем яе маслам і зверху насыпаем трохі сухароў.

    5. Зараз злучаем працёрты тварог, звараную манную кашу, разынкі і пюрэ з морквы. Пакладзіце цукру, можаце дадаць яшчэ цэдру з цытрыны ці апельсіна. Разбіваем пару яйкаў у сумесь і добранька ўсё змешваем.

    6. Выкладваем масу для будучай запяканкі ў падрыхтаваную форму і выпякаем у духавай шафе пры 200 С прыблізна хвілін сорак пяць. На запяканцы павінна ўтварыцца апетытная карычняватая скарыначка.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (24.08.2014)
    Праглядаў: 306 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar