-1 судак,
-2 л вады,
-2 ст. лыжкі солі,
-невялікая порцыя шампіньёнаў,
-2 яйкі,
-10 г масла,
-1 шклянка кефіру,
-дробка перцу.
Добра вычышчанага судака адварваюць у булёне, выдаляюць скуру і косці. Атрыманую паляндвіцу ўкладваюць у змазаную тлушчам патэльню.
Шампіньёны адварваюць, дробна сякуць і пасыпаюць імі паляндвіцу.
Яйкі ўзбіваюць з кефірам, дадаюць трохі падліўкі, пакінутай пасля варкі шампіньёнаў, дробку солі, перац і гэтым густым крэмам заліваюць рыбу.
Ставяць патэльню ў духоўку і запякаюць 25 хвілін. Падаюць да стала з бульбай, белым хлебам і салатай.
|