-агрэст - 300 грам
-ківі - чатыры штукі
-цукар - пяць сталовых лыжак
-яечныя бялкі - чатыры штукі
-цукровая пудра - тры сталовых лыжкі
-смятана - чатыры сталовых лыжкі
Ківі нарэжам кавалачкамі, злучым з агрэстам і цукрам, зальём 4 сталовымі лыжкамі гарачай вады і паварым на слабым агні 15 хвілін. Ягады, разам з сіропам, гарачымі пратром праз сіта, астудзім.
Яечныя бялкі ўзаб'ём з цукровай пудрай. Смятану ўзаб'ём, злучым з ягадным пюрэ, далей дададзім бялкі і перамяшаем.
Атрыманую масу выкладзем ў форму і замарозім (трымаць 3 гадзіны). Пры падачы выкладзем марозіва ў вазачкі і аформім цёртым шакаладам.
|