Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Грыбныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 28
    Паказана матэрыялаў: 1-28

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Адварыце шампіньёны 5 хвілін у кіпячай вадзе (цалкам). Не злівайце булён - ён яшчэ спатрэбіцца. Спасіруйце ў алеі дробна нарэзаную цыбулю і муку да залацістага колеру.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    З капялюшыкаў грыбоў акуратна зніміце скурку, прамыйце, парэжце на кавалачкі. Дробна парэжце рэпчатую цыбулю, абсмажце яе на масле, дадайце грыбы

    Грыбныя стравы | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы вымыць, пакрышыць на кавалкі, абліць варам. Злажыць у рондаль, дадаць цыбулю, масла, троху вады і тушыць. Пасаліць, папярчыць, уліць смятану.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць кавалачкамі, як для гуляшу. Грыбы здрабніць. Засыпаць мяса грыбамі, рэзкімі затаўкамі

    Грыбныя стравы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Сырую бульбу нарэзаць долькамі, пакласці ў гліняны посуд, засыпаць рэзкімі затаўкамі і грыбамі

    Грыбныя стравы | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Вымачаныя сухія грыбы (50 г) прапусціць праз мясасечку, перамяшаць з песцікамі хвашчу (200 г), пасаліць, пакласці ў металічныя формачкі, паліць смятанай (40 г) і запекчы ў духоўцы.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваныя і прамытыя грыбы пакласці ў разагрэты сланечнікавы алей, заправіць па густу соллю, цукрам, цытрынавым сокам і, даўшы 5 хвілін пакіпець

    Грыбныя стравы | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Нашаткаваную цыбулю злёгку падсмажце ў масле. Затым пакладзіце вымытыя, запаніраваныя ў муце свежыя рыжыкі

    Грыбныя стравы | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Старанна прагледзіце грыбы на прадмет прысутнасці ў іх чарвякоў. Добра прамыйце, нарэжце сярэднімі кавалачкамі і адварыце ў падсоленай вадзе

    Грыбныя стравы | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Папярэдне замочаныя грыбы адварыць, нарэзаць саломкай. Пасераваную муку развесці невялікай колькасцю ахалоджанага грыбнога адвару

    Грыбныя стравы | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Парэжце кавалачкамі мяса, моцна адбіце - каб атрымаліся тонкія мясныя лісты. Грыбы абсмажце з цыбуляй, дадайце смятаны, патушыце да густога стану.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Маслякі прамыйце, ачысціце, выражце пашкоджаныя месцы. Парэжце на зручныя кавалачкі, маленькія грыбочкі можна пакінуць цэлымі. Абсмажце грыбы на патэльні.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы тушаныя ў сліўках рыхтуюцца даволі доўга, але яно таго варта. Гэта найсмачны рэцэпт з грыбоў, тушаных у сліўках у духоўцы.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць да паўгатоўнасці баравікі. Здробненую цыбулю і нарэзаныя дробна карані пятрушкі падсмажыць у рондалі з раслінным алеем

    Грыбныя стравы | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы ачысціць, абліць кіпенем, прамыць, нарэзаць, выкласці на патэльню. Калі з грыбоў выпарыцца амаль ўся вадкасць, пакласці масла

    Грыбныя стравы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Вараную бульбу пакрышыць на скрылікі і падсмажыць з цыбуляй на масле.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы ачысціць, старанна прамыць, абліць кіпенем, затым парэзаць, пасаліць, злёгку абсмажыць.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы дунькі перабярыце, добра прамыйце, вымачыце і толькі потым варыце ў горка-салёным расоле 30-40 хвілін.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя грыбы абліць кіпенем, нарэзаць брусочкамі, пакласці ў рондаль. Нарэзаць паўколамі цыбулю, падсмажыць на сметанкавым масле, змяшаць з вешанкай

    Грыбныя стравы | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы парэзаць, тушыць у патэльні, дадаць цыбулю, заліць паловай колькасці смятаны.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Клубні фенхеля разрэзаць напалову і на працягу 5-6 хвілін бланшаваць у кіпячай вадзе з цытрынавым сокам. Затым адкінуць на друшляк і даць сцячы.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу наразаюць лустачкамі ці долькамі, абсмажваюць і складаюць у посуд для тушэння.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце ў падсоленай вадзе бульбу ў мундзіры. Ачысціце яе, нарэжце лустачкамі і абсмажце ў масле.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Перабраныя і прамытыя грыбы адварыць у падсоленай вадзе, затым дробна парэзаць, дадаць нашаткаваную цыбулю

    Грыбныя стравы | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя грыбы (лепш масляк) ачысціць, старанна прамыць, апусціць на 2-3 хвіліны ў кіпень, зліць ваду.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Вымыць баранавую ножку, пасаліць і злёгку нацерці мукой. Растапіць сметанкавае масла ў вялікім рондалі для тушэння і абсмажыць мяса з усіх бакоў.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Нагрэць вялікую патэльню, у ёй растапіць алей і злёгку абсмажыць моркву, цыбулю і грыбы, нарэзаныя кубікамі

    Грыбныя стравы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы ачысціць, адлучыць капялюшыкі ад ножак, прамыць і адварыць. Цыбулю дробна нашаткаваць і злёгку абсмажыць на алеі, злучыць з грыбамі і смажыць 10-15 хвілін.

    Грыбныя стравы | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)