Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037
    Паказана матэрыялаў: 1-50
    Старонкі: 1 2 3 ... 20 21 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Арэхі растаўчы ў ступцы, часнык расцерці з соллю, змяшаць, дадаўшы сланечнікавы алей.

    Першыя стравы | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Арэхі растаўчы ў ступцы, часнык расцерці з соллю, змяшаць, дадаўшы сланечнікавы алей.

    Першыя стравы | Просмотров: 55 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Цыбулю-парэю злёгку спасераваць, злучыць з нарэзанымі кавалачкамі кабачкоў ці гарбузы, заліць булёнам ці вадой, дадаць масла, трохі солі і прыпусціць.

    Першыя стравы | Просмотров: 44 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі ачысціце, нарэжце лустачкамі, пакладзіце ў сатэйнік, дадайце нарэзаную цыбулю-парэй, масла, 1/2 шклянкі вады, соль і прыпускайце да гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 47 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя кабачкі нарэзаць лустачкамі і прыпусціць у невялікай колькасці кіпячага малака з маслам.

    Першыя стравы | Просмотров: 47 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі нарэзаць кружочкамі, абкачаць у муце з соллю і абсмажыць на алеі.

    Першыя стравы | Просмотров: 44 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціць бульбу і прамыць цыбулю. Дробна парэзаць і адварыць у булёне з салерай да мяккасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 53 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Сварыць ці патушыць у вадзе 1/2 кабачка, працерці скрозь сіта ці прапусціць праз мясасечку.

    Першыя стравы | Просмотров: 49 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачок, цыбулю і вычышчаныя ад скуркі памідоры парэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 51 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Нарэжце кабачок невялікімі кубікамі. У рондалі ці жароўні разагрэйце 2 гарбатныя лыжкі аліўкавага алею і смажце ў ім кабачок і дробна нарэзаную цыбулю да залацістага колеру - прыкладна 10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 60 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі вымыйце і нарэжце кружкамі. Цыбуліну-шалот і зубчык часныку ачысціце і дробна пасечыце.

    Першыя стравы | Просмотров: 59 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі ачысціце, разрэжце ўздоўж напалову, выдаліце насенне, нарэжце лустачкамі, злёгку абсмажце з 1 сталовай лыжкай масла. Уліце булён, давядзіце да кіпення і варыце 10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціць кабачкі, нарэзаць кубікамі і сварыць у падсоленай вадзе. Праз 10 хвілін усыпаць манныя крупы ці рыс.

    Першыя стравы | Просмотров: 47 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Рыс перабраць, прамыць, усыпаць у кіпячую падсоленую ваду і добра разварыць.

    Першыя стравы | Просмотров: 51 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціце кабачкі, нарэжце кубікамі і сварыце ў невялікай колькасці падсоленай вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 49 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя кабачкі, нарэзаныя буйнымі кавалачкамі, і дробна нарэзаную цыбулю заліць 2 шклянкамі вады, пасаліць і варыць на слабым агні да мяккасці, затым працерці скрозь сіта.

    Першыя стравы | Просмотров: 48 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Цукіні ачысціць, тонка парэзаць і патушыць у малацэ да мяккасці. Зліць.

    Першыя стравы | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціць і нацерці на тарцы кабачкі і апусціць у кіпячую падсоленую ваду.

    Першыя стравы | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    У кіпячую ваду спачатку апускаем нарэзаную кубікамі бульбу, праз 10 хвілін дадаем кабачок, таксама нарэзаны кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 52 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Вымыць і ачысціць фенхель і кабачок. Фенхель нарэзаць дробнымі кубікамі, а кабачок кружочкамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі разрэзаць уздоўж на дзве паловы, ачысціць ад насення і нарэзаць на квадрацікі таўшчынёй 0,3 см.

    Першыя стравы | Просмотров: 49 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць белую пасероўку з мукі і расліннага алею ці сметанкавага масла, развесці яе невялікай колькасцю кіпеню, пасаліць і давесці да кіпення.

    Першыя стравы | Просмотров: 46 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя і нарэзаныя кубікамі кабачкі сварыць у салёнай вадзе.

    Першыя стравы | Просмотров: 45 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя кабачкі нарэзаць кубікамі, адварыць у падсоленай вадзе і дадаць да іх манныя крупы ці рыс.

    Першыя стравы | Просмотров: 53 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі старанна прамыць і прапусціць праз мясасечку разам са скуркай і насеннем.

    Першыя стравы | Просмотров: 46 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Маладыя з тонкай скуркай кабачкі ачысціць, прамыць, нарэзаць на зусім дробныя кубікі і пакласці ў папярэдне спасераваную у масле зялёную цыбулю, абсыпаную мукой.

    Першыя стравы | Просмотров: 52 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Белую фасоль (1 ст. лыжку на порцыю) намачыць у вадзе на 1-2 гадзіны.

    Першыя стравы | Просмотров: 55 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаную бульбу нарэзаць саломкай. Нашаткаваную белую частку цыбулі-парэя спасераваць на маслі.

    Першыя стравы | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Насыпце лусканы гарох у міску, заліце халоднай вадой і пакіньце яго на некалькі гадзін ці на ноч. Зліце ваду, прамыйце гарох у халоднай вадзе і зноў зліце ваду.

    Першыя стравы | Просмотров: 54 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    На аліўкавым алеі ў кацялку некалькі хвілін прасмажыць бекон.

    Першыя стравы | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.10.2016 | Комментарии (0)

    Моркву, пятрушку і цыбулю-парэй нарэжце кружочкамі, перац - саломкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 46 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.10.2016 | Комментарии (0)

    Курыцу сварыць у падсоленай вадзе разам з вычышчанай і дробна нарэзанай цыбуляй.

    Першыя стравы | Просмотров: 51 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.10.2016 | Комментарии (0)

    Перац і кабачкі вымыць, ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Бульбу ачысціць і нарэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 43 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.10.2016 | Комментарии (0)

    Вымыць і ачысціць бурак, нарэзаць саломкай, пакласці яго ў кіпячы рыбны булён, дадаць нарэзаную саломкай моркву, і варыць пры слабым кіпенні 10 - 15 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.06.2016 | Комментарии (0)

    Бурак ачысціць, прамыць, нашаткаваць саломкай, апырскаць воцатам і тушыць з вычышчанымі ад скуркі памідорамі і булёнам.

    Першыя стравы | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.06.2016 | Комментарии (0)

    Нарэзаны саломкай бурак тушыць да паўгатовасці з даданнем топленага масла, булёна, воцату і солі.

    Першыя стравы | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.06.2016 | Комментарии (0)

    Наліць 4,5 літраў вады. Лапатку (з костачкай) варыць 1 гадзіну, выняць мяса, даць яму астыць. У булён дадаць усе кубікі, праз 5 хвілін - соль па густу.

    Першыя стравы | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.06.2016 | Комментарии (0)

    Васьміногаў размарозьце, адварыце ў падсоленай вадзе на працягу 5-7 хвілін і нарэжце кавалачкамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Сала нарэзаць дробнымі кубікамі. Цыбуліну ачысціць і насекчы. Усю гародніну вымыць, ачысціць, нарэзаць лустачкамі або кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Зварыць грыбны булён. Бурак, моркву, пятрушку і цыбулю нарэзаць саломкай, пакласці ў супавы рондаль, дадаць памідоры, воцат, цукар, трохі булёна, 1-2 ст. лыжкі алею і, зачыніўшы вечкам, паставіць гародніну тушыць.

    Першыя стравы | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Зварыць грыбны булён. Бурак, моркву, пятрушку і цыбулю нарэзаць саломкай, пакласці ў супавы рондаль, дадаць памідоры, воцат, цукар, трохі булёна, 1-2 ст. лыжкі алею і, зачыніўшы вечкам, паставіць гародніну тушыць.

    Першыя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Кальмары дбайна прамыць у халоднай вадзе і адварыць у падсоленай вадзе пры слабым кіпенні на працягу 3-5 хвілін. Вараныя кальмары нарэзаць кубікамі і абсмажыць з дробна нарэзаным салам-шпікам і рэпчатай цыбуляй.

    Першыя стравы | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Буракі абабраць, памыць, заліць халоднай вадой і варыць ды мяккасці. Затым буракі змяльчыць на буйнай тарцы або нашаткаваць, апусціць у адвар, закіпяціць, дадаць цытрынавую кіслату, соль, цукар, астудзіць.

    Першыя стравы | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Боршч рыхтуюць на касцяным і мясным булёне, мяса падаюць разам з баршчом. Бурак патушыць з воцатам, часткай сала або тлушчам, знятым з паверхні булёна, цукрам і памідорамі або таматавай пастай.

    Першыя стравы | Просмотров: 180 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    У досыць вялікі рондаль наліць палову вады і паставіць закіпаць. Пакуль закіпае вада праробліваем наступнае. У глыбокую патэльню з вечкам (пажадана без дзіркі, а калі ёсць, то затыкнуць запалкамі, мы будзем тушыць гародніну ва ўласным соку) пакласці кавалачак сметанковага масла, зверху парэзаную гародніну:

    Першыя стравы | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Здрабніце бурак, імбір, часнык і лаўровае лісце ў блендэры з 400 мл вады. Перакладзіце сумесь у міску.

    Першыя стравы | Просмотров: 141 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну вымыць і заліць вадой. Варыць 1,5 гадзіны.

    Першыя стравы | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Бурачнае бацвінне прамыць, лісце нарэзаць саломкай, а бурачныя хвосцікі дробнымі кубікамі. Моркву і бурак ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі, корань пятрушкі ці салеры нарэзаць саломкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Вымытую і нарэзаную крапіву пакласці ў рондаль, заліць невялікай колькасцю гарачай вады і варыць на сярэднім агні. Адвар працадзіць, крапіву працерці праз сіта.

    Першыя стравы | Просмотров: 139 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Свініну заліваюць халоднай вадой і вараць да гатовасці, булён працэджваюць. Бурак чысцяць, наразаюць саломкай, соляць і тушаць да гатовасці з даданнем воцату, цукру і булёна.

    Першыя стравы | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)