Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Лекавая кухня

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 21
    Паказана матэрыялаў: 1-21

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Дзьмухаўцы адлучыць ад усяго зялёнага, а жоўтыя пялёсткі заліць 1 літрам вады, дадаць разрэзаную на 4 часці цытрыну і варыць 1-1.5 гадзіны.

    Лекавая кухня | Просмотров: 133 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.07.2015 | Комментарии (0)

    Сабраныя кветкі дзьмухаўцоў, цытрыны, парэзаныя разам са скуркай, варыць на працягу 10 хвілін.

    Лекавая кухня | Просмотров: 132 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.07.2015 | Комментарии (0)

    Першым чынам, неабходна перавесці поліцукрыды дзівасіла

    Лекавая кухня | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (0)

    Гэта не проста варэнне ў поўным сэнсе слова, гэта лекавае варэнне. Гаючыя ўласцівасці варэння з шышак тлумачацца проста - елка адно з самых папулярных фітанцыдных раслін.

    Лекавая кухня | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (0)

    З цукру і вады сварыць сіроп, дадаць корань аеру ў кіпячы сіроп

    Лекавая кухня | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (0)

    Закіпяціць ваду, растварыць у ёй цукар.

    Лекавая кухня | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (0)

    Карані аеру ўсыпаць у кіпячы цукровы сіроп

    Лекавая кухня | Просмотров: 143 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (0)

    Журавіны расцерці, дадаць грэцкія арэхі. Яблыкі парэзаць разам з лупінай кубікамі.

    Лекавая кухня | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2015 | Комментарии (0)

    Аліўкавы алей шматлікія сотні гадоў ужываецца ў якасці пышнага сродку для уходу за скурай.

    Лекавая кухня | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Галоўку часныку сярэдніх памераў ачысціце, растаўчыце ў кашыцу, складзіце ў шкляны слоік і заліце шклянкай нерафінаванага сланечнікавага алею.

    Лекавая кухня | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Выкарыстоўваюць як стымулюючы і танізавальны сродак пры разумовай і фізічнай стоме, дэпрэсіўных станах, дрымотнасці, для падвышэння вастрыні зроку і ахоўных сіл арганізма.

    Лекавая кухня | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)

    Сумесь варыць 30 хвілін, настойваць 1 гадзіну, працадзіць. Падзяліць на 4 часці, піць 3-4 разы ў дзень перад ежай.

    Лекавая кухня | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.08.2014 | Комментарии (0)

    Сухія ягады рабіны і здробнены корань аеру заліць кіпенем, варыць на павольным агні 10 хвілін, працадзіць і, старанна памешваючы, уліць раствораны ў вадзе крухмал, затым дадаць цукар ці мёд па густу.

    Лекавая кухня | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Сок каліны заліць гарачай вадой, дадаць цукар ці мёд і крухмал, разведзены ў невялікай колькасці халоднай кіпячонай вады.

    Лекавая кухня | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Банан трэба ачысціць, расцерці драўлянай таўкушкай, атрыманае пюрэ перамяшаць з цукрам, заліць кіпенем, добра перамяшаць, зачыніць вечкам і настойваць 30 хвілін.

    Лекавая кухня | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 09.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю і часнык нарэзаць кубікамі. Падсмажыць на невялікім агні на працягу 1 хвіліны часнык, затым дадаць да яго цыбулю і смажыць датуль, пакуль яна не стане напаўпразрыстай.

    Лекавая кухня | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Зараз трэба заліць кіпенем - адзін літр. Пасля таго, як настаіцца і астыне, працадзіць.

    Лекавая кухня | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Пры комплексным спалучэнні праполіс і чырвоны корань узмацняюць гаючыя ўласцівасці адзін аднаго. Бальзам, прыгатаваны на аснове гэтых двух сродкаў, уяўляе сабою неацэннае, па сваёй гаючай сіле, лекарства.

    Лекавая кухня | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Для лячэння і прафілактыкі язвавай хваробы страўніка ёсць вельмі добры рэцэпт бальзама на аснове кораня дуброўкі (калгана).

    Лекавая кухня | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    17 траў, якія ўваходзяць у склад бальзама, здаўна выкарыстоўваліся для паляпшэння мужчынскага здароўя і агульнага стану арганізма.

    Лекавая кухня | Просмотров: 128 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Старанна падабраны склад бальзама з 17 гаючых траў, апельсінавага і цытрынавага эфірных маслаў, яблычнага і клубнічнага сокаў і натуральнага мёда мякка ўздзейнічае на ўсе функцыі арганізма, аздараўліваючы і амалоджваючы.

    Лекавая кухня | Просмотров: 128 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)