Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Экзатычная кухня

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 32
    Паказана матэрыялаў: 1-32
    Старонкі:

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Лепшымі лічацца слімакі, насяляўшыя вінаграднікі. Наліце ў рондаль трохі воды і давядзіце да кіпення, затым апусціце ў яе слімакоў і варыце на працягу чвэрці гадзіны. Выміце слімакоў з ракавін, некалькі разоў самай дбайнай выявай прамыйце, пасля чаго кіньце ў чыстую ваду і варыце яшчэ чвэрць гадзіны.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    У тлушчы з невялікай колькасцю вады пратушыь дробна нарэзаную цыбулю. Дадаць прамыты рыс і тушыць разам з цыбуляй да выпарвання вадкасці.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    Слімакі прамыць і замачыць на 12 гадзін у воцаце, затым зварыць іх з карэннямі ў дастатковай колькасці вады.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    Кавалачкі слімаковай паляндвіцы разрэзаць напалову і суткі вытрымаць у марынадзе, прыгатаваным з віна, цытрынавага соку, гарчыцы, алея, дробна нарэзанай цыбулі і часныку і чорнага перцу.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 73 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    Паpэзаць вельмі дробна цыбулю, часнык, дадаць паpэзанай пятрушкі, солі, молатага пеpца, і сметанкавага масла мяккага, але не pастопленага.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    Размарожаную паляндвіцу слімака падсмажыць на патэльні ў кулінарным тлушчы з даданнем дробкі солі. Асобна прыгатаваць часнычнае масла.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 70 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе слімакоў прамыць вадой, пасаліць паперчыць, дадаць салеру і пятрушку і 1 гадзіну марынаваць у сумесі роўных аб'ёмаў сталовага віна і вады.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 72 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    Спасераваць цыбулю і ў яе пакласці размарожанае мяса слімака, дадаць солі па густу, чорны перац, чырвонае віно, галоўкі высадкаў цыбулі, апараныя кіпенем і прыпушчаныя з маслам на працягу 10-15 хвілін, а таксама свежыя грыбы, нарэзаныя на 4 часці, даліць 200-300 мл вады.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 76 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе слімакоў змясціць у ваду, падкісленую воцатам. Ачысціць адну сярэднюю моркву і 2 цыбуліны, нарэзаць іх, прыгатаваць зеляніну.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Слімакі, падрыхтаваныя загадзя, як гэта паказана вышэй, апусціць у ваду, падкісленую воцатам. За гэты час ачысціць 1 моркву і цыбуліну, нарэзаць іх, прыгатаваць зеляніну.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваных слімакоў пакласці ў рондаль, заліць халоднай вадой, давесці да кіпення і кіпяціць 5 - 6 хвілін.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 59 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе слімака праварыць у падсоленай сумесі вады і сухога віна на працягу 30 хвілін.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 66 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе слімакоў на працягу 30 хвілін пракіпяціць у 1,5 л вады, з даданнем воцату і солі.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе слімакоў на працягу 30 хвілін пракіпяціць у 1,5 л вады, з даданнем воцату і солі. У канцы варкі пакласці лаўровы ліст.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 72 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатуйце слімакі загадзя ў Court bouillon, затым выдаліце іх з ракавінак. Насячэце мяса малюскаў, разам з вычышчанымі шалотам і невялікім пучком добра адмытай шніт-цыбулі.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе праварыць на працягу 1 гадзіны ў 0,5 л вады, да якой дададзена сухое віно, цім’ян, соль, лаўровы ліст па густу. Кавалачкі паляндвіцы астудзіць у булёне.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 68 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Паляндвіцу слімака на працягу 1 гадзіны праварыць у злёгку падсоленай і падкісленай вадзе, у канцы варэння дадаць лаўровы ліст.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе слімака на працягу 1 гадзіны праварыць у злёгку падсоленай і падкісленай вадзе, у канцы варкі дадаць лаўровы ліст.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Абсыпце слімакі буйнай соллю, паліце воцатам. Вымочвайце 2 гадзіны, затым прамыйце ў некалькіх водах.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 61 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Да 1 л вады дадаць сухое віно, пасаліць і ў гэтай сумесі праварыць паляндвіцу слімакоў на працягу 1 гадзіны. У канцы варкі дадаць лаўровы ліст.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Слімакі прамыць і замачыць на 12 гадзін у воцаце, затым сварыць іх з карэннямі ў дастатковай колькасці вады.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Праваранае на працягу 1 гадзіны ў падсоленай вадзе мяса слімакоў астудзіць, разрэзаць на тонкія лустачкі і выкласці ў салатніцу.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць рыс для плову звычайным спосабам. Правараныя ў падсоленай вадзе на працягу гадзіны паляндвіцы слімака астудзіць, парэзаць на кавалачкі памерам у 1 см і падсмажыць на масле з цыбуляй. Смажаных слімакоў выкласці на рыс і ў такім выглядзе падаваць.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе слімакоў адварыць у 1 л вады з даданнем воцату і лаўровага ліста на працягу 15 хвілін. Булён зліць.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Добра праваранае мяса слімакоў разрэзаць на невялікія кавалачкі і раскласці на круглыя пластавыя печывы (крэкеры).

    Экзатычная кухня | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Размарожаную паляндвіцу слімака, хлеб і часнык двойчы прапусціць праз мясасечку, ці ж расцерці да гамагеннага стану міксерам.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Палову мукі спасераваць з маслам і развесці з малаком і 1 яечным жаўтком, каб атрымаць густы соус.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 76 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Слімакоў адварыць, ачысціць, нарэзаць кубікамі. Падсмажыць на маслі цыбулі, свежыя або кансерваваныя грыбы і слімакоў, пасаліць і паперчыць.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Алей пакладзем у глыбокую талерку, пятрушку і купыр прамыем, асушым і пакрышым. Гэтак жа дробна нарэжам і вычышчаны шалот.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 70 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Слімаковую паляндвіцу пракіпяціць на працягу 5 хвілін у падсоленай вадзе, мяса астудзіць да пакаёвай тэмпературы.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 72 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Наліць у рондаль 1 л халоднай вады, дадаць сухое віно, нарэзаныя лустачкамі моркву, цыбулю і часнык, гарбатную лыжку сухога цім’яна, 5 гарошын перцу, соль, пакласці слімакоў і варыць.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Яшчэ старажытныя грэкі і рымляне ўпрыгожвалі свае банкетныя сталы стравамі, прыгатаванымі з гэтых марудлівых і так прывязаных да сваёй хаты малюскаў.

    Экзатычная кухня | Просмотров: 73 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)