Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Тарты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 7
    Паказана матэрыялаў: 1-7

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Кампаненты развесці ў малацэ, замясіць цеста і разрэзаць на 12 кавалкаў. Скруціць у шарыкі і раскачаць.

    Тарты | Просмотров: 363 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Масла расцерці з цукрам, узбіць яйкі, дадаць соду, соль, 1 шклянку смятаны, усё ўзбіць.

    Тарты | Просмотров: 333 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    На стол насыпаць 2 шклянкі мукі, пачак маргарыну, пасекчы нажом. На вадзе змяшаць яйка з цытрынавай кіслатой, усю сумесь уліць у цеста і перамяшаць.

    Тарты | Просмотров: 319 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Шакалад здрабніць, растапіць на гарачай вадзяной лазні, і трохі астудзіць. Ён павінен мець кансістэнцыю крэму, але не быць занадта цёплым.

    Тарты | Просмотров: 364 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Узбіваць безэ трэба не больш, чым па тры бялка за адзін раз. На адмысловай паперы для выпечкі, адрэзанай па памеру бляхі, намаляваць кругі дыяметрам 28, 24, 20, 16, 12, 8 і 4 см.

    Тарты | Просмотров: 402 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Бялок (10 яйкаў) узбіць да утварэння густой масы. Паступова дадаць цукар. Дадаць жаўток (10 яйкаў) і ўзбіваць.

    Тарты | Просмотров: 356 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Расцерці разам масла і цукар, дадаць сліўкі. Змяшаць разам прасеяную муку з пекарскім парашком і ўсыпаць у сумесь з маслам.

    Тарты | Просмотров: 351 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)