Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 221
    Паказана матэрыялаў: 1-50
    Старонкі: 1 2 3 4 5 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Трускаўку злучым з цэдрай, апельсінавым сокам і здробнім у блендэры да атрымання аднастайнай масы.

    Дэсерт | Просмотров: 139 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Ў маленькі рондальчык ўліць 1 г лыжку вады, ўсыпаць цукар і сварыць карамель светла-карычневага колеру.

    Дэсерт | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Для соусу какава-парашок змяшаем з цукрам і злучым са згушчаным малаком, разведзеным гарачай вадой.

    Дэсерт | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Малако закіпяціць, заліць ім какосавую габлюшку і пакінуць сумесь на 1 гадзіну.

    Дэсерт | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Для соусу злучым малако, сіроп і масла, узаб'ём блендэрам

    Дэсерт | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Каву растварыць ў 3 сталовых лыжках гарачай вады, астудзіць. Цукар заліць невялікай колькасцю вады, сварыць сіроп. Сліўкі ўзбіць ў пышную масу.

    Дэсерт | Просмотров: 162 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Растваральную каву развесці кіпенем. Цукар растварыць у вадзе і варыць у металічным посудзе датуль, пакуль з апушчанага ў сіроп відэльца, ад канцоў яго зуб'яў, не будуць выцягвацца ніткі.

    Дэсерт | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Разынкі прамыць і заліць кіпенем. Праз гадзіну ваду зліць, дадаць ром, посуд накрыць вечкам і вытрымаць 30 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 143 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Разынкі зальём кіпенем. Праз гадзіну сальем ваду, дададзім ў разынкі ром, накрыем вечкам і пакінем на 30 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Малако змяшаць з ванільным цукрам і кіпяціць на працягу 5 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі расцерці з цукрам і злучыць з малаком, нагрэць, не даводзячы да кіпення і бесперапынна памешваючы драўлянай лапаткай.

    Дэсерт | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі яйкаў увесці ў папярэдне прасеяны цукровы пясок і старанна расцерці, дадаць ванілін.

    Дэсерт | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Перабраць, прамыць і расцерці 1,5 кг маліны.

    Дэсерт | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Маліну перабраць, прамыць і расцерці. Сок працадзіць. Дадаць у яго малако, цытрынавы сок і ванілін.

    Дэсерт | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Шакалад натром на тарцы, ўзаб'ём з цукрам і жаўткамі. Атрыманую масу развядзём сліўкамі і, бесперапынна памешваючы, нагрэем на вадзяной лазні да загусцення.

    Дэсерт | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Нацёрты габлюшкай шакалад расплавіць на вадзяной лазні, дадаць гарачае малако, цукар, ванілін і, памешваючы, давесці да кіпення.

    Дэсерт | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Шакалад здрабніць, пакласці ў посуд і апусціць яго ў ёмістасць з гарачай вадой. Калі шакалад растане, дадаць 20 г цукру, малако, перамяшаць.

    Дэсерт | Просмотров: 157 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Шакалад нацерці на тарцы, пакласці ў міску, дадаць цукар, какава-парашок, нагрэць на вадзяной лазні да атрымання аднастайнай масы.

    Дэсерт | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Бялкі ўзбіць у густую пену. Паступова дадаючы цукар, працягваць ўзбіваць, пакуль грабеньчыкі пены не будуць трымаць форму.

    Дэсерт | Просмотров: 159 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Ягады (без костачак) здрабніць ў міксеры. У малако дадаць ягаднае пюрэ і давесці да кіпення.

    Дэсерт | Просмотров: 140 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Фісташкі і салодкі міндаль растаўчы, развесці ў малацэ, затым паступова ўліць кіпячыя сліўкі.

    Дэсерт | Просмотров: 138 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Бялкі яечныя ўзбіць з цукрам. У мерэнгі пакласці марозіва, а зверху марозіва – бялкі. Упрыгожыць па густу.

    Дэсерт | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Ў тварог дадаць згушчанае малако, цукар, працерці праз сіта, ўвесці міндаль, ўзбітыя сліўкі, нарэзаную садавіну, перамяшаць.

    Дэсерт | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Чэрствы хлеб замачыць у гарачым малацэ, дадаць яечныя жаўткі, расцёртыя з цукрам.

    Дэсерт | Просмотров: 155 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Сок ягад змяшаць з цукрам і пакінуць на суткі, затым, перамяшаўшы, дадаць цытрынавы сок і жэлацін, папярэдне замочаны ў невялікай колькасці халоднай вады.

    Дэсерт | Просмотров: 184 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтуем прадукты. На малюначку яшчэ солі бракуе - звычайнай, грубага памолу, самай таннай. Лёд можна проста заліць у шчыльны пакет і замарозіць загадзя, а затым насекчы малатком, а можна звыклым спосабам - намарозіць кубікаў.

    Дэсерт | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Растваральную каву развесці кіпенем. Цукар растварыць у вадзе і варыць у металічным посудзе датуль, пакуль пры выманні з сіропу відэльца з канцоў яго зуб'яў не будуць цягнуцца ніткі.

    Дэсерт | Просмотров: 147 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.11.2014 | Комментарии (0)

    Драўлянай лапатачкай змяшаем у місцы інгрэдыенты для цеста. Падзелім на 3 роўныя часткі, злёгку раскачаем. Атрыманыя кружкі вылажым на сіліконавы кілімок.

    Дэсерт | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйка ўзаб'ём з цукрам, кукурузныя шматкі здробнім і злучым разам з колатымі любымі арэхамі. Накатаць шарыкі марозіва, абкачаем іх у кукурузных шматках, далей у яйку, так зробім некалькі разоў датуль, пакуль марозіва не пакрыецца шчыльнай скарынкай.

    Дэсерт | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Жэлацін замочым у шасціразовай колькасці халоднай кіпячонай вады да набракання, далей распусцім на вадзяной лазні.

    Дэсерт | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Журавіны, пакінуўшы некалькі ягад для афармлення, разатром з паловай нормы цукру. Тварог змяшаем з пакінутым цукрам, далей злучым з журавінавым пюрэ.

    Дэсерт | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Цукаты нарэзаць дробнымі кавалачкамі. Разынкі прамыць і злёгку падсушыць. Цукаты і разынкі ўвесці ў сумесь да канца замарожвання, дамагаючыся раўнамернага іх размеркавання па ўсёй масе марозіва.

    Дэсерт | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамыць ці апарыць цукаты і нарэзаць на дробныя кубікі. Падрыхтаваныя разынкі, цукаты, варэнне ці джэм увесці ў замарожаную да кансістэнцыі густой смятаны яечна-сметанкавую сумесь, пасля чаго старанна размяшаць.

    Дэсерт | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі расцерці з цукрам і ванілінам, дадаць кіпячае малако і варыць, памешваючы, да загусцення, затым астудзіць.

    Дэсерт | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Гэта марозіва адрозніваецца высокім утрыманнем тлушчу (не меней 15%). У сметанкавае марозіва ўвесці ўзбітыя сліўкі і масу добра перамяшаць.

    Дэсерт | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Каву ўвесці ў сумесь складнікаў для сметанкавага марозіва (гл. рэцэпт) у выглядзе экстракта, які падрыхтоўваюць наступным чынам: 1 частку прапражанагй і добра размеленай кавы змяшаць з 3 часткамі вады.

    Дэсерт | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў асноўную сумесь для сметанкавага марозіва ў колькасці 20-25 г на 1 кг марозіва дадаць парашок какавы з цукровым пяском ці цукровай пудрай ў роўных прапорцыях.

    Дэсерт | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    З гатовага бісквіта выманнем выразаць кружок і пакласці ў крэманку. Затым выманнем пакласці на бісквіт марозіва ў форме кубачка, а ў яго змясціць садавіну: палітыя віном трускаўку, абрыкосы.

    Дэсерт | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Персікі апарым, ачысцім ад скуркі, костачкі выдалім. Мякаць нарэжам дробнымі кавалачкамі.

    Дэсерт | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя ягады (суніцу, маліну, ажыну, чорную парэчку, вішню, сліву ці журавіны) перабраць, ачысціць ад смецця, прамыць ў кіпячонай халоднай вадзе, працерці праз частае сіта.

    Дэсерт | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    На металічную талерку пакласці лустачкі выпечанага бісквіта, а на іх кансерваваныя яблыкі ці грушы, нарэзаныя тонкімі пласцінкамі. Па-над садавінай пакласці добра замарожанае сметанкавае марозіва ў выглядзе авальных палачак ці брусочкаў.

    Дэсерт | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Тры чвэрці ягад прамыць, у блендэры здрабніць у пюрэ, размарозіць марозіва да мяккасці, перамяшаць з ягадным пюрэ.

    Дэсерт | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Салодкі і горкі міндаль дробна стаўчы, старанна расцерці са сліўкамі і заліць кіпячым малаком.

    Дэсерт | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць цукровы сіроп, дадаць нацёртую на тарцы мандарынавую цэдру, папярэдне выдаліўшы белую скурку, якая валодае горкім густам.

    Дэсерт | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Растваральную каву заліць кіпенем. Ў вадзе развесці цукар і варыць датуль, пакуль за відэльцам, апушчаным ў сіроп, не будуць цягнуцца ніткі.

    Дэсерт | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Разынкі ўсыпаць у кружку, заліць кіпенем і праз хвіліну адкінуць на сіта. Жаўткі старанна адлучыць ад бялкоў. З жаўткоў зрабіць гогаль-могаль.

    Дэсерт | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Пры падачы 2-3 шарыка марозіва пакласці ў крэманку ці вазачку і паліць астуджаным віном.

    Дэсерт | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    З самага пачатку падрыхтоўкі варта перамяшаць цукровую пудру разам з ёгуртам, затым ўсё выкладваем у кантэйнер з пластыка, а потым адпраўляем яго ў халадзільную маразілку на 4-5 гадзін.

    Дэсерт | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    З размарына і мяты абарваць лісточкі, прамыць, абсушыць і вельмі дробна нашаткаваць. Марозіву даць злёгку падтаяць, дадаць у яго размарын і мяту.

    Дэсерт | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады пратром. Цукар злучым з вадой, давядзем да кіпення, пакладзём жамерыны ад працёртых ягад і варым 15 хвілін. Сіроп працэдзім.

    Дэсерт | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 20.07.2014 | Комментарии (0)