Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 119
    Паказана матэрыялаў: 1-50
    Старонкі: 1 2 3 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Абсмажыць кумпяк з цыбуляй, дадаць нарэзаную лустачкамі сырую бульбу, смажыць пад вечкам да гатовасці.

    Стравы з яек | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Абсмажыць на сланечнікавым алеі цыбулю, затым нарэзаныя лустачкамі памідоры, сасіскі (нарэзаныя кольцамі).

    Стравы з яек | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Персікі нарэзаць тонкімі долькамі. Выкласці іх у невялікую патэльню, пасыпаць цукрам і імбірным парашком. Тушыць, памешваючы, на маленькім агні, да поўнага растварэння цукру.

    Стравы з яек | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Гатовы амлет згарнуць трубачкай і нарэзаць локшынай шырынёй 0,5 см.

    Стравы з яек | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Бекон, вяндліну, сыр, цыбулю, памідоры нарэзаць дробна. Дадаць яйкі, соль, перац і мяту. Патэльню абшмараваць маслам і падсмажыць як звычайны амлет з двух бакоў.

    Стравы з яек | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    З яечных жаўткоў, вадкага мёда, малака і мукі замясіць цеста. Дадаць трохі солі, ванільнага цукру, цэдру і гарэлку. Бялкі двух яйкаў ўзбіць з цукрам у моцную пену і вельмі акуратна ўвесці ў цеста.

    Стравы з яек | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Малако, яйкі, цукар і муку асцярожна і старанна перамяшаць. На патэльні растапіць масла і асцярожна выліць на яе падрыхтаваную масу.

    Стравы з яек | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Рэжам свініну тонкімі лустачкамі і ўкладваем імі ўсё дно патэльні, смажым яе так, каб сала напалілася як мага больш.

    Стравы з яек | Просмотров: 129 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвараную, дробна нарэзаную зеляніну тушаць са сметанкавым маслам 3-4 хвіліны, дадаюць соль, спецыі. Падрыхтаваныя такім чынам прадукты выкарыстоўваюць як фарш.

    Стравы з яек | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі расцерці з соллю, цукрам і невялікай колькасцю малака, дадаць муку і прыгатаваць густое, гладкае цеста, якое разводзяць малаком датуль, пакуль не атрымаецца даволі вадкая маса, якая сцякае з лапаткі.

    Стравы з яек | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванае шчаўе закладваюць у кіпячую падсоленую ваду (20 г солі на 1 л вады) і вараць 5 хвілін, адкідваюць на друшляк, даюць вадзе сцячы, шаткуюць.

    Стравы з яек | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Узбіць яйкі, заправіць па густу і дадаць у зеляніну. У непрыгараемай патэльні дыяметрам 15 см разагрэць масла, пакуль яно не пачне пеніцца.

    Стравы з яек | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць, дадаць муку, соль, добра перамяшаць. Нарэзанае брусочкамі сала і кружкі каўбасы падсмажыць, заліць яечнай сумессю.

    Стравы з яек | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі адлучыць ад бялкоў, бялкі ўзбіць у густую пену, дадаць жаўткі, змяшаную з мукой цукровую пудру.

    Стравы з яек | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Форму для торта падмазаць тлушчам і абсыпаць прасеянымі сухарамі. Пакласці ў яе гатовы амлет і вышмараваць яблычным начыннем, прыгатаваным так: яблыкі нарэзаць, прыпусціць з невялікай колькасцю белага віна ці цытрынавым сокам і працерці скрозь сіта.

    Стравы з яек | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя не кіслыя яблыкі ачысціць ад скуркі і насенных скрыначак, нарэзаць кубікамі памерам каля 1 см і злёгку падсмажыць на патэльні з маслам.

    Стравы з яек | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя, не вельмі кіслыя яблыкі ачысціць ад лупіны і асяродкаў, нарэзаць тонкімі лустачкамі і злёгку падсмажыць на масле.

    Стравы з яек | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечную масу змяшаць з дробкай дробна сечанага лісця эстрагону і смажыць на патэльні, як "Амлет натуральны ".

    Стравы з яек | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі расцерці з цукрам, змяшаць з вычышчанымі і нашаткаванымі яблыкамі, увесці ўзбітыя бялкі.

    Стравы з яек | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Шампіньёны і цыбулю дробна нарэзаць і тушыць на сметанкавым масле да гатовасці.

    Стравы з яек | Просмотров: 140 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы спаласнуць, зняць плёнку, тонка нашаткаваць, дадаць вычышчаную і нарэзаную кружочкамі цыбулю, пакласці ў рондаль, заліць 2-3 сталовымі лыжкамі вады і варыць у зачыненым рондалі на моцным агні.

    Стравы з яек | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамытыя і абсушаныя ягады засыпаць цукрам з ванілінам, у зачыненым посудзе настойваць 1 гадзіну. Адлучыць яечныя жаўткі ад бялкоў.

    Стравы з яек | Просмотров: 76 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Чарнасліў адварыць з цукрам, адцадзіць, нашаткаваць. Далей рыхтаваць як "Амлет з шаткаванымі яблыкамі" (гл. вышэй).

    Стравы з яек | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна нарэзаць і патушыць яе на масле да паўгатовасці. Лустачкі хлеба, замочаныя ў малацэ, паскладаць на дно формы, змазанай маслам.

    Стравы з яек | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі разатрыце з цукрам, дадайце муку і плеўку з двух бялкоў. Усё змяшайце з расцёртай трускаўкай, масу выкладзіце на патэльню і пячыце на слабым агні, паднімаючы лапатачкай берагі.

    Стравы з яек | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Добра адціснуты свежы тварог працерці праз рэшата ці праз працірачную машыну, змяшаць з яйкамі, пасаліць і падсмажыць гэтак жа, як "Амлет натуральны ".

    Стравы з яек | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Тварог працерці, злучыць з узбітымі з цукрам яйкамі і прасеянай мукой, усё добра перамяшаць, паступова дадаючы малако.

    Стравы з яек | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць белага хлеба замачыць у малацэ, расцерці, дадаць сырыя яйкі, добра ўзбіць лыжкай, пакласці тварог, пасаліць, перамяшаць, выліць на гарачую, змазаную маслам патэльню і запекчы ў духоўцы.

    Стравы з яек | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Тамат-пасту злучыць з булёнам, заправіць па густу соллю і цукровай пудрай, змяшаць з узбітымі яйкамі і разліць у формы.

    Стравы з яек | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    З пшанічнага хлеба зрэзаць скарынку, мякіш нацерці на тарцы і заліць гарачым малаком. Калі хлеб добра паразмякне, дадаць частку цёртага сыра, яечныя жаўткі, смятану, соль і змяшаць.

    Стравы з яек | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Сыр, нацёрты на дробнай тарцы, змяшаць з яйкамі, паступова ўліць у сумесь малако, дадаць соль і ўзбіць міксерам да атрымання аднастайнай масы.

    Стравы з яек | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Сыр нацерці на тарцы, дадаць яйкі, муку, зялёны гарошак, старанна ўзбіць і выліць на гарачую патэльню, змазаную маслам.

    Стравы з яек | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйка ўзбіце з малаком, пасаліце, узбіце яшчэ раз. Выліце на патэльню. Пасыпце цёртым сырам. Накрыйце вечкам, зменшыце агонь і праз 1-1,5 хвіліны выключыце. Дайце пастаяць 3-5 хвілін.

    Стравы з яек | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць белага хлеба замачыць у малацэ, расцерці, дадаць сырыя яйкі і ўсё добра ўзбіць лыжкай.

    Стравы з яек | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць белага хлеба намачыць у малацэ, расцерці, дадаць сырыя яйкі, усё гэта добра ўзбіць лыжкай, усыпаць нацёрты сыр, пасаліць, перамяшаць, выліць на гарачую патэльню з маслам і смажыць, як натуральны амлет.

    Стравы з яек | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Дадайце да амлетнай масы замочаны ў малацэ і адціснуты мякіш белага хлеба і цёрты сыр. Усё пасаліце-паперчыце па густу, добранька ўзбіце і падсмажце або запячыце ў духоўцы.

    Стравы з яек | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Маласольную сёмгу ці ласасіну без скуры і костак (мякаць) нарэзаць кубікамі (1 см), змяшаць з яечнай масай і смажыць, як амлет натуральны.

    Стравы з яек | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць з малаком. Філе селядца прапусціць праз мясарубку, нашаткаваную цыбулю злёгку абсмажыць на масле. Падрыхтаваныя яйкі, селядзец і цыбулю перамяшаць і выліць на змазаную маслам патэльню. Запячы ў духоўцы.

    Стравы з яек | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі размяшаць з вадой і соллю і падсмажыць на патэльні 4 амлеты. Сасіскі сварыць і разрэзаць уздоўж напалову. Кожную палову загарнуць у амлет і падаць гарачымі.

    Стравы з яек | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванае мяса нарэзаць тонкай саломкай, злёгку паперчыць і пакінуць на некаторы час у зачыненым посудзе. Яйкі ўзбіць, дадаць ваду і яшчэ раз узбіць.

    Стравы з яек | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць і запекчы ў духоўцы. Салату прыпусціць у масле са сліўкамі і загарнуць у гатовы амлет.

    Стравы з яек | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Садавіну здрабніць, ачысціць ад асяродку і костачак, злёгку праварыць з цукрам. Начынне пакласці на сярэдзіну амлету, скласці яго напалову, пасыпаць цукровай пудрай.

    Стравы з яек | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю нашаткаваць і падсмажыць на патэльні з маслам. Затым на гэту ж патэльню выліць яечную масу, перамяшаць яе з цыбуляй і смажыць гэтак жа, як "Амлет натуральны ".

    Стравы з яек | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Пячонку дамашняй птушкі злёгку пасаліць, абсмажыць з маслам, прыпусціць да гатовасці і працерці скрозь сіта.

    Стравы з яек | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Шпінат і шчаўе адварыць у падсоленай вадзе, адцадзіць, працерці; муку падрумяніць у масле, злучыць з адварам, закіпяціць, дадаць працёртую зеляніну, сліўкі, змяшаныя з жаўтком, масла, соль, цукар і выгрэць, не даводзячы да кіпення.

    Стравы з яек | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Амлет рыхтуюць па рэцэпце “Амлет з песцікаў хвашчу палявога”, дадаўшы ў сумесь цёрты сыр

    Стравы з яек | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Старанна перамяшаць сырыя яйкі (3 шт.), малако (1 шклянка) і сечаныя песцікі (2 шклянкі), выліць атрыманую масу на змазаную маслам (15 г) разагрэтую патэльню, накрыць вечкам і запекчы ў духоўцы. Для падрыхтоўкі амлету можна выкарыстоўваць цёрты сыр (30 г). У гэтым выпадку ў сумесь уводзяць 2 яйкі.

    Стравы з яек | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць і запекчы ў духоўцы. Памідоры здрабніць, кабачкі нарэзаць лустачкамі, патушыць з маслам і загарнуць у амлет. Паліць таматавым соусам.

    Стравы з яек | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Лустачкі вэнджанай грудзінкі абсмажыць абапал і пасыпаць каляндрай, затым на гэтым жа тлушчы абсмажыць кружочкі памідораў.

    Стравы з яек | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры вымыйце, абсушыце, нарэжце лустачкамі. Злёгку пасаліце. Яйка пасаліце і ўзбіце з малаком.

    Стравы з яек | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)