Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з птушак

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 161
    Паказана матэрыялаў: 1-50
    Старонкі: 1 2 3 4 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Тушку гусака апрацаваць і нацерці соллю знутры і знадворку.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 43 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Сала здрабняюць, змешваюць з замочаным у малацэ хлебам, дробна нарэзанай цыбуляй, шалвеяй, базілікам, пятрушкай і зваранымі ўкрутую яйкамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 69 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Тушку гусака прамыць, абсушыць сурвэткай, знутры і знадворку нацерці соллю, здробненым маяранам і пакінуць на гадзіну. Булку замачыць у малацэ і адціснуць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 46 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Вытрыбушаную і добра прамытую тушку гусака нарэзаць на часткі і пасыпаць дробнай соллю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 48 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Апрацаваную тушку гусака рассекчы на кавалкі, заліць невялікай колькасцю вады і варыць да паўгатовасці.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 63 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Апрацаваць тушку гусака. Адсекчы як мага даўжэй шыю, зняць з яе скуру і прамыць халоднай вадой.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 46 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Крупу прамыць, некалькі разоў змяняючы ваду, затым усыпаць у кіпячую падсоленую ваду і сварыць рассыпістую грачаную ці пярловую кашу.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 49 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Шыйку гусака абпаліць, ачысціць, прамыць і нацерці молатым перцам з соллю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    З шыйкі асцярожна зняць скуру, замацаваць ці зашыць з аднаго канца.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 49 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Ў падсушаную пшанічную муку дадаць дробна нарэзаны ўнутраны шмалец, дробна насечаную рэпчатую цыбулю, соль і перац, добра перамяшаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 52 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    З падрыхтаванай, апаленай і добра прамытай гусінай шыйкі асцярожна зняць скуру "панчохай".

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 52 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Злупіць скуру з гусінай шыі, начыніць яе ячнымі крупамі, зашыць абодва канцы і тушыць ці засмажыць у духоўцы. Не адрэзаную гусіную шыю таксама можна начыніць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 54 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Гусіныя шыйкі абпаліць, аскубаць, вымыць, выдаліць храсток і стрававод, пакінуўшы скуру з унутраным тлушчам.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 45 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванага гусака разрэзаць на кавалкі, пасаліць. У казане перагартаваць масла, паскладаць папластава кавалкі птушкі і нарэзаную кольцамі цыбулю, перамяшаную з сечанай зелянінай.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 49 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Косці выдаліць, рассекчы, падсмажыць у невялікай колькасці тлушчу, заліць кіпячай вадой і варыць на працягу 2 гадзін.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 46 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Працерці на тарцы гусіныя пячонкі, усыпаць у іх цёртую булку. Дадаць сліўкі, соль, мушкатавы арэх, маяран і аліўкавы алей.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 44 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Нацерці на тарцы шт. 20 звараных гусіных пячонак, працерці скрозь друшляк, усыпаць 1/2 цёртай булкі, пакласці 1/2 шклянкі слівак, солі, мушкатавага арэха, маярану, 2 лыжкі, г.зн. 1/4 фунта ракавага масла,

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 44 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    4 шклянкі нашаткаванай кіслай капусты адціснуць, пакласці 1 1/2 лыжкі масла, 4 цыбуліны, тушыць у рондалі пад вечкам да мяккасці; нафаршаваць ёю сырога гусака нацёртага кменам і соллю і сасмажыць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 41 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Абраць з гусака лішні тлушч. які спажыць для смажання пончыкаў і інш., выцерці яго ўсярэдзіне і знадворку 1/2 лыжкай тоўчанага кмена з соллю, нафаршаваць дробнымі яблыкамі (якія перш разрэзаць,

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 45 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Абраць з гусака лішні тлушч, які спажыць для пячэння пончыкаў і інш., выцерці яго ўсярэдзіне і знадворку 1/4 лыжкаю тоўчанага кмена з соллю, нафаршаваць дробнымі яблыкамі (якія перш разрэзаць, пасыпаць соллю і маяранам), смажыць на блясе, на дно якой ўсыпаць жменю дробна пасечанай цыбуліны, падліваць спачатку па 2, па 3 лыжкі булёна, а пасля паліваць уласным яго сокам.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 42 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Памытае мяса пасолім і падсмажым у гарачым тлушчы. Потым перакладзём у іншы посуд, а ў гэтым тлушчы падсмажым дробнапарэзаную цыбулю, паперчым чырвоным перцам і развядзём вадой і зальём мяса.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 50 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Асцярожна здымаюць скурку з гусінай шыйкі, вымываюць. Размочаны ў вадзе батон адціскаюць, прапускаюць двойчы праз мясасечку разам з гусіным і свіным мясам.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 43 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Мяса грудзінкі прапусцім праз мясасечку, але калі мяса грудзінкі мала, тады для начыння можна выкарыстоўваць свіное мяса.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 49 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Падрыхтуйце гусака (абпаліце, ачысціце, вымыйце, адлучыце шыйку). Прыгатуйце фарш з дробна нарэзанай цыбулі і гусіных трыбухоў з соллю, перцам і каньяком.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 59 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Скурку шыйкі добра абсмаліць, памыць. Перамяшаным начыннем запоўніць вольную шыйку, канцы зашыць белай ніткай.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 61 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    Тушку вытрыбушыць, вымыць, абсушыць, нацерці знадворку і знутры сумессю солі, перцу і ядлоўца.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 45 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2016 | Комментарии (0)

    Нацерці тушку гусака кменам усярэдзіне і знадворку, пасаліць, нафаршаваць капустай, дробнымі яблыкамі, вяндлінай і труфелямі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 48 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2016 | Комментарии (0)

    Вызваліць тушку гусака ад лішняга тлушчу, нацерці знадворку і ўсярэдзіне лыжкай кмена з соллю, нафаршаваць невялікімі яблыкамі, пасыпаных соллю з маяранам (у парэзы).

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 45 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2016 | Комментарии (0)

    Гусака абпаліць, вытрыбушыць, прамыць, нацерці соллю знадворку і знутры, насыпаць унутр трохі маярану.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 53 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2016 | Комментарии (0)

    Прыгатуйце соус, змяшаўшы гарчычны парашок з цёплым растопленым сметанкавым маслам, цытрынавым сокам, дробна парэзанай і абсмажанай на алеі цыбулінай.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 55 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.08.2016 | Комментарии (0)

    Крупу старанна вымыць, усыпаць у кіпячую падсоленую ваду і сварыць рассыпістую кашу.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць каштаны вострым нажом, пакласці іх у кіпячую падсоленую ваду і варыць, прычыніўшы вечкам, на працягу 30 хвілін. Затым астудзіць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатуйце начынне: растапіце 15 г маргарыну ў трохлітровым рондалі на сярэднім агні.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад плёнак гусіныя пячонкі абкачаць у змяшанай з соллю муце, намачыць ва ўзбітым яйку і зноў абкачаць у муце.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Пячонку кладуць на кавалачак унутранага гусінага сала, туды ж кладуць дольку часныку і маленькую галоўку цыбулі, наліваюць гэтулькі вады, каб яна пакрыла пячонку, і калі вада выпарыцца, трохі пасмажыць пячонку абапал.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Патушыць гусіную пячонку ў моцным булёне (булён павінен толькі пакрыць пячонку).

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці ў глыбокі рондаль кавалкі гусінага сала.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры нарэзаць долькамі. Цыбулю і моркву дробна нарэзаць і абсмажыць у палове алею 3-4 хвіліны на поўнай магутнасці.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусіную пячонку прамыць, абсушыць ручніком, пасаліць і даць паляжаць 20 хвілін.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Пячонку нарэзаць кубікамі, паскладаць у змазаныя маслам збанкі і тушыць некалькі хвілін з цыбуляй, тлушчам і свежымі грыбамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Растапіць тлушч і злёгку падсмажыць на ім цыбулю, затым дадаць парэзаную на кавалачкі пячонку і смажыць да гатовасці. Выняць, астудзіць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусіныя галовы, страўнікі, крылы і шыйкі старанна ачысціць, з лапак зняць тоўстую скуру, адрэзаць кіпцюры. Кожную з гэтых частак разрэзаць напалову.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Намачыць 10 пячонак у малацэ, вытрымаць 1 гадзіну. На 2 пячонкі выкарыстоўваць 1 лыжку масла, 1 цыбуліну, смажыць не больш за 8-10 хвілін.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусіную пячонку парэзаць пласцінкамі па 2 см таўшчынёй. Пасыпаць соллю патэльню і моцна яе нагрэць. Пячонку пасаліць, паперчыць і пакласці на патэльню.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Гусіную пячонку мыюць і на працягу гадзіны вымочваюць у малацэ.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Пячонку нарэзаць кубікамі, паскладаць у змазаныя маслам збанкі і тушыць некалькі хвілін з цыбуляй, тлушчам і свежымі грыбамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю вельмі дробна сякуць, трохі абсмажваюць у шмальцу і дадаюць туды чырвоны перац і часнык.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць пячонку пластамі таўшчынёй 0,5 см, адбіць, пасаліць, абкачаць у муце, узбітых яйках і прасеяных хлебных дробках.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Наразаюць пячонку на аднолькавыя маленькія кавалкі, гэтак жа наразаюць бекон.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі ачысціць ад скуркі і насеннікаў і дробна парэзаць. Пячонку прамыць, абсушыць і нарэзаць тоўстымі касымі лустачкамі.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.12.2014 | Комментарии (0)