Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 260
    Паказана матэрыялаў: 1-50
    Старонкі: 1 2 3 4 5 6 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Тлустую ялавічыну ці бараніну нарэзаць кавалачкамі вагой па 30-50 г., пасаліць і паскладаць пластамі, перакладаючы кольцамі цыбулі і зелянінай кропу.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць ялавічыны ці бараніны нарэзаць кавалачкамі вагой па 30-50 г.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

    Ялавічыну (выразку) нарэзаць на 5-6 кавалкаў на порцыю, намачыць воцатам, дадаць тонка нашаткаваную рэпчатую цыбулю, пасыпаць соллю, перцам, скласці ў не акісляючы посуд і паставіць у халоднае месца на 2-3 гадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

    З мякаці ялавічыны, якую трэба ачысціць ад плёнак і сухажылляў, наразаюць невялікія аднолькавыя кавалачкі, укладваюць у гліняны ці эмаляваны посуд.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

    Ялавічную паляндвіцу наразаюць кубікамі. Алей расціраецца з чырвоным молатым перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць гэтак жа, як і шашлык па-каўказску, толькі перад смажаннем прамарынаваныя кавалачкі ялавічыны вышмараваць растопленым сметанкавым маслам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць кавалачкамі, абмыць, пакласці ў эмаляваны посуд, пасаліць, паперчыць, перамяшаць з нарэзанай рэпчатай цыбуляй, заліць воцатам і вытрымаць 5-6 гадзін у халодным месцы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

    Ялавічную паляндвіцу ці мяса першага гатунку нарэзаць кавалкамі па 30 г, дадаць сечаную цыбулю, соль, чорны перац, фруктовы воцат, лаўровы ліст, духмяны перац, перамяшаць і марынаваць у эмаляваным посудзе 2 - 3 дні.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

    Сушоныя баравікі замачыць. Калі яны набрыняюць, адцадзіць, нарэзаць буйнымі лустачкамі, дробныя грыбы не рэзаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2016 | Комментарии (0)

    Пячонку ачысціць ад плёнкі і нарэзаць кубікамі вагой па 30-40 г.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2016 | Комментарии (0)

    Памідоры прамыць і нанізаць на шампур па 3-4 шт.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса разрэжце на кубікі ў 3 см. Грыбы як след прамыйце, зліце ваду, разрэжце на палоўкі. Кожны памідор разрэжце на 6 лустачак.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2016 | Комментарии (0)

    Курынае мяса нарэзаць невялікімі кавалачкамі і нацерці сумессю з дробна нарэзанай цыбулі, расцёртага часныку, падсмажаных і растоўчаных арэхаў (можна арахіса) і алея.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 295 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса парэзаць кубікамі вагой па 30 г, заліць марынадам і вытрымаць 1,5-2 дня.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2016 | Комментарии (0)

    Бараніну нарэзаць кубікамі з костачкай па 40 г. Буйна нарэзаныя цыбулю і зеляніну змяшаць з мясам, пасаліць, паперчыць, паклаўшы ў эмаляваны посуд і вытрымаць на холадзе 5 - 6 гадзін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

    Карэйку ці заднюю частку бараніны нарэзаць кавалачкамі па 40-50 г.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

    Бараніну нарэзаць кавалачкамі па 30 - 40 г, пакласці ў керамічны посуд, пасыпаць соллю, цукрам, чорным молатым перцам, рэпчатай цыбуляй, нарэзанай паўколамі, заліць кіслым віном.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць задніх ног сушонай бараніны нарэзаць на кавалачкі па 30 - 40 г, надзець на шампур і смажыць над распаленымі вуглямі, паліваючы солевым растворам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць бараніны нарэзаць на кавалачкі па 25 - 30 г, кабачкі нарэзаць лустачкамі, пасаліць і, чаргуючы, надзець на шампур.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 296 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванае качынае мяса нарэзаць кавалачкамі па 40 - 50 г, пасаліць, паперчыць, нанізаць на шампуры і абсмажыць да гатовасці над распаленымі вуглямі, увесь час апырскваючы халоднай вадой.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць бараніны зачысціць ад грубых сухажылляў і разрэзаць на кавалачкі па 30 - 40 г.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.07.2016 | Комментарии (0)

    Парэзаць мяса на кавалачкі па 20 - 25 г, насадзіць іх на шампур упярэмежку з кольцамі цыбулі, моцна пасаліць і паперчыць, абсмажыць на вуглях да гатовасці

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 292 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць ад задняй нагі нарэзаць кавалачкамі па 25 - 30 г, пакласці ў гліняны посуд, дадаць дробна нарэзаны востры перац і лаўровы ліст, заліць сумессю малака і воцату і вытрымаць на холадзе два дня.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2016 | Комментарии (0)

    Рэберную частку баранавай карэйкі насекчы разам з рэбернымі костачкамі невялікімі кавалачкамі па 50 - 60 г.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць кавалкамі па 60 - 80 г, адбіць драўляным малатком, нанізаць на шампур (2 кавалка на порцыю) і смажыць над распаленымі вуглямі, увесь час паварочваючы шампуры і паліваючы мяса растворам солі з часныком і перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2016 | Комментарии (0)

    Бараніну парэзаць на кубікі па 2 - 3 см і пакласці ў марынад з ёгурта (кіслага малака), імбіра і солі на некалькі гадзін.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 290 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2016 | Комментарии (0)

    З мякаці спінной і паўспінной часткі бараніны зрэзаць грубыя сухажыллі і разрэзаць мяса на кавалкі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2016 | Комментарии (0)

    Нырачную частку бараніны прамыць, зачысціць, зрэзаўшы сухажыллі, зрабіць некалькі надрэзаў, каб падчас пячэння кавалкі бараніны не сцягвала, і нарэзаць напалову.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 291 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2016 | Комментарии (0)

    Карэйку разрэзаць на кавалачкі па 50 - 60 г з костачкай, скласці ў эмаляваны посуд, пасыпаць перцам, соллю, дадаць вінны воцат, дробна нарэзаныую рэпчатую цыбулю і перамяшаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 286 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціць мяса ад плёнкі, нарэзаць на кавалачкі па 30 - 35 г, пакласці ў эмаляваны посуд, пасаліць, паперчыць, дадаць дробна нашаткаваную цыбулю, заліць воцатам і марынаваць у халодным месцы пад вечкам 2 - 3 гадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Вазьміце для шашлыка свіную паляндвіцу і нарэжце яе доўгімі лустачкамі. Растварыце цукар у гарачай вадзе і дадайце астатнія інгрэдыенты.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць кубікамі па 25 - 30 г, дадаць воцат, нашаткаваную рэпчатую цыбулю, соль і перац, марынаваць 6 - 8 гадзін у эмаляваным посудзе ў халодным месцы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць паяснічнай часткі свініны нарэзаць папярок валокнаў кавалачкамі па 30 - 40 г.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Прамыць і ачысціць ныркі ад плёнкі, не выдаляючы павярхоўнага тлушчу.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Свініну без костак нарэзаць на невялікія кубікі. Базілік дробна парэзаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Філе нарэжце кубікамі, ананас - лустачкамі. На драўляныя шпажкі, чаргуючы, наніжыце кавалачкі ананасаў і курыную паляндвіцу.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Філе нарэжце кубікамі і замарынуйце з дробнарубленым імбірам, соусам і мёдам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Грудку індычкі і каўбаскі нарэжце кавалачкамі. Салодкі перац нарэжце кавалачкамі, цыбулю - долькамі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Нарэжце бараніну кубікамі і змяшайце з вострым соусам. Тонка нашаткуйце капусту.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2016 | Комментарии (0)

    Каўбасу нарэзаць кружочкамі таўшчынёй 2 см. Рэпчатую цыбулю нарэзаць чвэртачкамі і абліць кіпенем.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 290 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса маладога тлустага зайца, не марынуючы, нарэзаць буйнымі кавалачкамі, пасаліць, паперчыць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.07.2016 | Комментарии (0)

    Грыбы старанна ачысціць і прамыць. Вычышчаныя грыбы пакласці на друшляк і абліць кіпенем.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.07.2016 | Комментарии (0)

    Рэберную частку мяса разрабіць на кавалкі па 120 г, пасыпаць перцам, нанізаць на шампур і абсмажыць на падпаленых вуглях.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 296 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.07.2016 | Комментарии (0)

    Соль, часнык і здробненую цыбулю растаўчы разам і расцерці ў кашыцу.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 291 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць бараніны нарэзаць кавалачкамі па 15 - 20 г, скласці ў неакісляючы посуд, дадаць нашаткаваную рэпчатую цыбулю, вінны воцат, аніс, чырвоны перац, перамяшаць і, ушчыльніўшы, пакінуць у халодным месцы на 3 - 4 гадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса прамыць, ачысціць ад сухажылляў, зрэзаць лішні тлушч і нарэзаць 28 - 32 кавалачка дыяметрам каля 4 см.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць кавалачкамі па 25 - 30 г і нанізаць на шампур, чаргуючы кавалачак мяса і кавалачак тлустага хваста.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць бараніны нарэзаць на кавалачкі па 30 - 40 г, скласці ў эмаляваны посуд, пасаліць, дадаць перац, нашаткаваную цыбулю, воцат.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 291 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2016 | Комментарии (0)

    Мякаць бараніны, вычышчанай ад сухажылляў, разрэзаць на кавалкі ў форме кубікаў вагой 30 - 40 г і паскладаць у эмаляваны рондаль, у які пакласці нацёртую на тарцы рэпчатую цыбулю і зеляніну пятрушкі, пасыпаць соллю і перцам, намачыць цытрынавым сокам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 295 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2016 | Комментарии (0)

    Мяса прамыць, ачысціць ад плёнак і тлушчу, затым нарэзаць невялікімі даўгаватымі кавалачкамі (каля 20 г кожны).

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2016 | Комментарии (0)