Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    ШАШЛЫКІ З БАРАНІНЫ ПА-ІНДЫЙСКУ

    -500 г бараніны,

    -200 мл ёгурта ці кіслага малака,

    -120 г рэпчатай цыбулі,

    -2 яйкі,

    -100 г бурака,

    -100 мл алею,

    -1 ст. лыжка каляндры,

    -1/2 г. лыжкі солі,

    -1/2 г. лыжкі кардамону,

    -1/З г. лыжкі парашка імбіра,

    -1/З г. лыжкі парашка молатай карыцы,

    -3 почкі гваздзікі,

    -¼ г. лыжкі парашка кары.

    Бараніну парэзаць на кубікі па 2 - 3 см і пакласці ў марынад з ёгурта

    (кіслага малака), імбіра і солі на некалькі гадзін. Затым палову алею

    наліць у металічны посуд, дадаць туды мяса і дробна нарэзаную

    цыбулю, пасыпаць каляндрай і ўліць 1/2 шклянкі вады. Паставіць

    тушыць на слабы агонь, каб выпарылася частка вадкасці. Перамяшаць

    з пакінутымі рэзкімі затаўкамі. Посуд страсянуць некалькі разоў і

    пакінуць яшчэ на 5 хвілін на слабым агні. Яйкі сварыць ўкрутую і

    ачысціць, пасля чаго нарэзаць тонкімі лустачкамі. Кубікі мяса, яйкі,

    цыбулю і лустачкі бурака насадзіць па чарзе на ражон, паліць алеем і

    даць яму сцячы, пасыпаць парашком кары. Смажыць над распаленымі

    вуглямі да гатовасці. Падаць з лустачкамі белага хлеба ці рассыпістым

    рысам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (27.07.2016)
    Праглядаў: 294 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar