Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    ПАРФЭ ПЕРНІКАВАЕ

    -пернікі - 50 грам

    -цукар - 1/2 шклянкі

    -карыца - адна гарбатная лыжка

    -цукаты - 30 грам

    -яечныя жаўткі - тры штукі.

    -яйкі - дзве штукі.

    -апельсіны - дзве штукі.

    -лікёр міндальны - дзве сталовых лыжкі

    -густыя сліўкі - 2 шклянкі

    -лісце мяты ці мелісы

    -мёд - 50 грам

     

    З 1 апельсіна сатрыце цэдру дробнай таркай, з мякаці адціснем сок. Яечныя жаўткі і яйка разатром з цукрам, дададзім карыцу, апельсінавы сок і ўзбівайце на вадзяной лазні да павелічэння ў аб'ёме ў 2 разы. Посуд з яечнай масай змесцім у халодную ваду з лёдам і ўзбівайце да поўнага астуджэння, далей пакладзём прапушчаныя праз мясасечку цукаты і пернікі, увальём лікёр і добра перамяшаем. Сліўкі ўзаб'ём ва ўстойлівую пену і асцярожна падмяшайце да яечнай масы. Перакладзём парфэ ў металічную форму, высланую фальгой ці харчовай плёнкай, і паставім на 3-5 гадзін ў маразільную камеру. Перад падачай выміце парфэ з формы, нарэжам лустачкамі і падзелім на дэсертныя талеркі. Аформім цэдрай, долькамі апельсіна і лісцікамі мяты.

    Катэгорыя: Дэсерт | Дабавіў: wawkalaki (02.07.2014)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar