Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    КЛЁЦКІ З ЛАНГУСТА

    -250 г лангуста ці курынага мяса,

    - 6 ст. лыжак алею,

    -5 ст. лыжак мукі,

    -1 ст. лыжка дробна насечанай рэпчатай цыбулі,

    -0,25 л малака,

    -перац,

    -соль,

    -мушкатавы арэх,

    -50 г вяндліны,

    -2 яйкі,

    -паніровачныя сухары,

    -масла для абсмажвання клёцак

     

    Цыбулю злёгку абсмажыць у добра разагрэтым алеі, дадаць вяндліну, затым муку і малако, бесперапынна памешваючы падліўку, каб у соусе не атрымаліся камячкі. Мяса лангуста дробна пасекчы і дадаць у рондаль. Тушыць на вельмі слабым агні, заправіць соллю, мушкатавым арэхам і перцам. Затым даць масе астыць, сфармаваць з яе невялікія шарыкі, абкачаць іх у яйку і сухарах і засмажыць у кіпячым масле да утварэння карычневай хрумсткай скарыначкі.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 226 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar