Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    САЛАТА З БУЛЬБЫ І КАКОСАВАГА АРЭХА

    (Алу нарь’ял райта)

    -6 сярэдніх бульбін,

    -1 3/4 кубка (425 мл) ёгурта,

    -1 1/2 г.л. солі,

    -1 1/2 кубка (100 г) нацёртага какосавага арэха,

    -1 ст.л. топленага масла,

    -1 г.л. насення гарчыцы,

    -1 струк свежага вострага перцу, дробна нарэзанага,

    -2 цвёрдых спелых памідора, вымытых і нарэзаных кожны на 8 долек,

    -1 ст.л. нацёртага свежага імбіра (па жаданні),

    -некалькі галінак пятрушкі

     

    Адварыце бульбу "ў мундзіры". Ачысціце, нарэжце на кубікі, пакладзіце ў міску і астудзіце. Змяшайце ёгурт, соль і нацёрты какосавы арэх. Нагрэйце гі у маленькай патэльні, кіньце туды насенне гарчыцы. Адразу ж накрыйце вечкам, каб насенне не выскоквала на пліту. Калі яно перастане трашчаць, дадайце імбір і перац. Памешвайце некалькі секунд. Выліце атрыманую сумесь у міску з ёгуртам, кіньце туды ж бульбу, перамяшайце і асцярожна патрасіце, каб бульба раўнамерна пакрылася пластом ёгурта і рэзкіх затавак. Падавайце астуджанай, упрыгожыўшы пятрушкай і долькамі памідораў. Гэта салата з варанай бульбы, нацёртага какосавага арэха і запраўленая рэзкімі затаўкамі і ёгуртам, добра спалучаецца з любой стравай і вельмі простая ў падрыхтоўцы

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar