-масла сметанкавае ці алей - 50 г
-віно чырвонае - 60 мл,
-біфштэксы па 150-200 - 4 шт.
-соус з чырвонага віна - 250 мл
-касцяны мозг з ялавічавых костак - 100 г.
-зеляніна пятрушкі здробненая
1. Награваюць масла ў сатэйніку.
2. Злёгку соляць і перчаць біфштэксы.
3. Хутка абсмажваюць абапал, пакідаючы іх недасмажанымі.
4. Раскладваюць на сервіравальнай талерцы.
5. Выліваюць з сатэйніка тлушч.
6. Уліваюць чырвонае віно. Уварваюць напалову і працэджваюць.
7. Дадаюць соус, зноў кіпяцяць і кладуць па густу спецыі.
8. Наразаюць касцяны мозг лустачкамі па 0,5 см.
9. Вараць касцяны мозг у невялікай колькасці булёна 1-2 хвіліны.
10. Раскладваюць па два кавалачка мозгу на кожны біфштэкс.
11. Заліваюць біфштэксы соусам.
12. Пасыпаюць здробненай пятрушкай і падаюць.
|