Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    БІФШТЭКСЫ З ПІЎНЫМ СОУСАМ

    -перац чырвоны - 1 струк

    -памідоры - 200 г

    -часнык - 8 зубчыкаў

    -алей аліўкавы - 6 ст. лыжак

    -лаўровы ліст - 2 шт.

    -піва - 125 мл

    -віно белае - 500 мл

    -соль

    -зеляніна пятрушкі - 1 пучок

    -булачкі - 8 шт.

    -лісце салаты

    -біфштэксы смажаныя - 750 г

     

    Струк перцу разрэзаць уздоўж напалову, прамыць і выдаліць насенне. Памідоры, выдаліўшы падставы пладаножак, буйна нарэзаць. Цыбулю і часнык ачысціць. Цыбулю нарэзаць паўколамі, часнык - кружочкамі. Перац, цыбулю і часнык абсмажыць у аліўкавым алеі 5 хвілін. Дадаць памідоры з лаўровым лістом і тушыць яшчэ 5 хвілін. Уліць піва і віно, трохі пасаліць і тушыць, не зачыняючы вечкам яшчэ 15 хвілін, пакуль не выпарыцца палова вадкасці. Дадаць пятрушку. Булачкі разрэзаць напалову. Салату ачысціць. Кожны лісток вымыць, папрамакаць і пакласці на хлеб. Гатовыя біфштэксы разрэзаць на 16 тонкіх кавалачкаў, патушыць іх у соусе 2 хвіліны, затым пакласці на хлеб з салатай, пасыпаць гароднінай і паліць соусам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 187 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar