-ростбіф (смажаніна з ялавічыны) - 200 г,
-тварог - 100 г,
-цёрты хрэн - 3- 4 ст. лыжкі,
-малако ці сліўкі - 1 ст. лыжка,
-соль,
-цукар.
Нарэзаць гатовае мяса вострым тонкім нажом
на лустачкі таўшчынёй у некалькі міліметраў.
Тварог перамяшаць з хрэнам, пасаліць і дадаць трохі цукру.
Гэта начынне пакласці на кавалачкі мяса, згарнуць мяса ў трубачкі
і замацаваць запалкай.
Падаць на стол на плоскай талерцы з лісцем зялёнай салаты і
рознакаляровай гароднінай, напрыклад свежымі памідорамі і агуркамі.
|