Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС

    -мяса – 500 г

    -яйкі – 3 шт.

    -сухары паніровачныя – 1 шклянка

    -масла – 3 ст. лыжкі

     

    Мяса (выразку) абмыць, зачысціць ад сухажылляў,

    нарэзаць парцыённымі кавалкамі таўшчынёй 1,5-2 см і адбіць.

    Адбітыя кавалкі мяса пасыпаць соллю і перцам,

    намачыць ва ўзбітым яйку і абкачаць абапал у паніровачных сухарах

    ці нацёртым сухім белым хлебе.

    Затым мяса пакласці на разагрэтую патэльню з растопленым у ёй

    тлушчам і смажыць да утварэння з усіх бакоў румянай скарыначкі

    на працягу 10-12 хвілін.

    Пажадана пасля смажання паставіць рамштэкс у духоўку

    на 5-10 хвілін, бо пласт сухароў запавольвае праграванне мяса.

    На гарнір падаць вараны, запраўлены маслам, зялёны гарошак.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 244 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar