Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС У СУХАРАХ З ГАРНІРАМ

    -мяса (тонкі край ці патыліца) - колькі сыдзе

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -яйка - па густу

    -сухары - па густу

     

    Мяса (тонкі край ці патыліцу) абмыць,

    ачысціць ад сухажылляў, нарэзаць лустачкамі і адбіць іх.

    Адбітыя кавалкі мяса пасыпаць соллю і перцам,

    намачыць у збітым яйку і абкачаць у сухарах абапал.

    Пасля гэтага мяса пакласці на моцна разагрэтую патэльню з маслам

    і смажыць да поўнай гатовасці (10-12 хвілін).

    На гарнір падаць смажаную бульбу і вараныя, запраўленыя маслам,

    зялёны гарошак, кукурузу і моркву, нарэзаную долькамі.

    Рамштэкс паліць маслам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 273 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar