Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РАМШТЭКС З ЯЛАВІЧЫНЫ З СЫРАМ

    -кавалкі з ялавічнай выразкі - 2 шт;

    -яйка курынае -1 шт;

    -малако - 2 ст. лыжкі;

    -сухары паніровачныя - 0,5 шклянкі;

    -сыр пармезан - 50 г;

    -сметанкавае масла - 30 г;

    -алей - 2 ст. лыжкі;

    -хмелі-сунелі- 1 г. лыжка;

    -чорны молаты перац - па густу;

    -соль - па густу;

     

    Мяса вымыць у прахалоднай вадзе, накрыць поліэтыленам

    і адбіць чым-небудзь з плоскім дном, напрыклад коўшыкам.

    Пасаліць з двух бакоў, з аднаго боку нацерці чорным молатым перцам,

    з другога прыправай хмелі-сунелі.

    У адной глыбокай талерцы ўзбоўтаць курынае яйка з малаком.

    У другую пакласці паніровачныя сухары.

    Кавалачак ялавічыны памачыць у яйку.

    Затым абкачаць у сухарах.

    Выкласці кавалкі мяса ў сухарах на распаленую патэльню з алеем,

    абсмажваць на моцным агні на адным боку каля 5 хвілін.

    Перавярнуць і смажыць яшчэ 5 хвілін.

    Выкласці абсмажаны рамштэкс з ялавічыны на змазаную алеем форму для запекання.

    На кожнае мяса пакласці невялікі кавалачак сметанкавага масла.

    Прысыпаць невялікай колькасцю сыра нацёртага на буйнай тарцы.

    Адправіць у духоўку, разагрэтую да 180 градусаў на 10-15 хвілін.

    Гатовае мяса падаваць з якім-небудзь простым гарнірам,

    і соусам на ваш густ: кетчупам ці ткемалі.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 283 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar