Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ "СЕРЭНАДА СОНЕЧНАЙ ДАЛІНЫ"

    -1 кг ялавічыны,

    -2 ст. л. сметанкавага масла,

    -1 кг спаржы,

    -3 ст.л. алею,

    -1/2 цытрыны,

    -3 памідора,

    -3 зубчыка часныку,

    -1 г. л. цукру,

    -зялёная цыбуля,

    -зеляніна мяты,

    -молаты чырвоны і чорны перац,

    -соль.

     

    Мяса вымыйце, вытрыце насуха сурвэткай, змесціце ў духоўку і смажце на працягу 15 хвілін, затым пасаліце, паперчыце і смажце яшчэ 15 хвілін, увесь час паліваючы вылучыўшымся падчас смажання сокам. Спаржу ачысціце, падрэжце з абодвух канцоў і варыце 10-15 хвілін у падсоленай вадзе. За некалькі хвілін да канца варкі дадайце ў ваду цукар. Спаржу не рэкамендуецца разварваць. Часнык, зялёную цыбулю і лісце мяты дробна пасечыце. Часнык і мяту абсмажце ў алеі. Памідоры памыйце, дробна парэжце і выдаліце семечкі, пасыпце перцам і дадайце да часныку разам з дробна нарэзанай зялёнай цыбуляй. Затым пакладзіце ў патэльню адвараную спаржу і ўсё разам патушыце на слабым агні на працягу 10 хвілін. Перад падачай да стала выкладзіце ростбіф на талерку, а на гарнір - спаржу з гароднінай, зверху апырскайце сокам, выціснутым з палоўкі цытрыны.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar