Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З ЁРКШЫРСКІМ ПУДЫНГАМ

    -мякаць ялавічыны (выразка, тоўсты край) - 1 кг

    - алей - 3 ст. лыжкі

    -соль

    Для пудынгу:

    -мука пшанічная - 1 шклянка

    -яйка - 3 шт.

    -малако - 500 г

     

    На патэльню наліце алей, нагрэйце яго, пакладзіце мяса цэлым кавалкам і пастаўце ў добра разагрэтую духоўку. Смажце 10 хвілін, каб утварылася румяная хрумсткая скарыначка, затым пасаліце, паменшыце нагрэў і, часта паліваючы вылучыўшымся сокам, працягвайце смажыць яшчэ 15 хвілін.

    Гатовае мяса павінна ўсярэдзіне застацца сакавітым і ружовым. Для пудынгу яйка ўзбіце, дадайце муку і, узбіваючы, павольна ўлівайце малако, замесіце цеста і пакіньце яго на паўгадзіны. Выкладзіце цеста ў форму, змазаную маслам, выпякайце 20-30 хвілін.

    Пры падачы выкладзіце ростбіф на талерку, гарніруйце ёркшырскім пудынгам. Ёркшырскі пудынг будзе асабліва добры, калі пад рашотку, на якой смажыцца ростбіф, паставіць форму так, каб тлушч ад мяса сцякаў у форму, у якой вы збіраецеся рыхтаваць пудынг. За 20 хвілін да канчатка пячэння выкладзіце ў форму цеста.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.07.2014)
    Праглядаў: 195 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar