Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З МАЛАДОЙ БУЛЬБАЙ І ЦЫБУЛЯЙ-ШАЛОТ

    Ангельскі ростбіф (roast beef - смажаная ялавічына) ці наша бужаніна -

    сапраўды, што можа быць прасцей і смачней, чым запечанае кавалкам

    мяса! На гарнір - бульбачка.

    Можна для поўнай гармоніі дадаць да гэтай стравы струкавую фасоль

    з цытрынавым сокам, сметанкавым маслам і чаборам.

     

    -бульба маладая ружовая - 700 г

    -цыбуля-шалот - 450 г, разрэзаная ўздоўж на дзве часткі

    -алей аліўкавы - 2 ст. л.

    -соль

    -перац

    -мяса ялавічнае (азадак, перавязаны ніткай) - 700 г

     

    Разагрэйце духоўку да 200 градусаў.

    Бульбачку разрэжце напалову (дробную)

    ці на чатыры часткі (калі буйней).

    Цыбулю разрэжце ўздоўж на дзве часткі.

    На вялікай блясе перамяшайце бульбачку

    і цыбулю з аліўкавым алеем, соллю і перцам.

    Ссуньце гародніну да краёў бляхі, у цэнтр пакладзіце мяса.

    Cмажце яго на аліўкавым алеі, добра пасаліце і паперчыце.

    Смажце мяса з бульбачкай і цыбуляй, перыядычна памешваючы

    гародніну, да жаданай ступені гатовасці

    (каля 40-50 хвілін для ўмерана прапражанага ростбіфа).

    Перад тым, як нарэзаць, накрыйце ростбіф фальгой

    і пакіньце на некаторы час.

    Падайце з бульбай і цыбуляй-шалотам.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.12.2014)
    Праглядаў: 334 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar