Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    РОСТБІФ З ПАЛЯНДВІЦЫ ЯЛАВІЧЫНЫ, СМАЖАНЫ Ў ПЕЧЫ

    - ялавічына,

    -сыр,

    -гародніна

     

    На 6 чалавек бяруць 1,5-2 кг мяса.

    Зрэзаць лішні тлушч, абцерці мяса з косткай ручніком, абвязаць ніткамі,

    нацерці соллю і пакласці на бляху, абліць маслам,

    падліць шклянку халоднай вады і паставіць у гарачую печ, падрумяніць.

    Перавярнуць на другі бок. Паліваць маслам і булёнам.

    Нарэзаць папярок валокнаў, паскладаць іх на косткі,

    падаць у выглядзе цэлага ростбіфа.

    З соку булёна зняць тлушч, працадзіць.

    Ростбіф гарніраваць смажанымі квадрацікамі бульбы, бульбянымі

    кракетамі, кветкавай капустай, зялёным гарошкам, цыбуляй –шалот,

    каштанамі, макаронамі, пасыпанымі сырам "Пармезан".

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (29.12.2014)
    Праглядаў: 338 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar