Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    СЕЧАНЫЯ КАТЛЕТЫ СА СВІНІНЫ

    -мякаць свініны нетлустая - 500 г

    -булка чэрствая - 60 г

    -малако - 1/4 шклянкі

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -яйка - 1 шт.

    -паніровачныя сухары - 40 г

    -алей - 2 ст. лыжкі

    -перац чорны молаты

    -соль

     

    Булку замачыце ў малацэ, адцісніце. Мяса нарэжце і разам з булкай і цыбуляй двойчы прапусціце праз мясасечку. Дадайце яйка, пасаліце, паперчыце і перамяшайце. Вільготнымі рукамі разрабіце фарш на 8 шарыкаў, запаніруйце іх у сухарах, злёгку прыпляскайце і надайце катлетам авальную форму. Смажце катлеты на пакінутым алеі да залацістай скарыначкі, затым давядзіце іх да гатовасці пад вечкам ці ў духавай шафе. Падавайце з варанай гароднінай і лісцем зялёнай салаты.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 196 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar