Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з морапрадуктаў

    ШАШЛЫК З КРЭВЕТАК ПА-КРЭЁЛЬСКУ З КУСКУСАМ

    -крэветкі (буйныя вычышчаныя) – 500 г

    -спецыі для рыбы - 1 ст.л.

    - цыбуля рэпчатая (нарэзаная долькамі) - 1 шт.

    -зялёны салодкі перац - 2

    -кускус - 1 шклянка

    -соль - па густу

    -чорны перац - па густу.

    Разагрэйце духоўку ці грыль да сярэдняй тэмпературы. У вялікай місцы

    перамяшайце крэветкі і спецыі. Наніжыце закрашаныя спецыямі

    крэветкі і гародніну на шампуры ці драўляныя шпажкі (апошнія трэба

    папярэдне вымачыць у вадзе на працягу 5-30 хвілін). Запякайце

    крэветкі з гароднінай у духавой шафе ці на грылі на працягу 5-7 хвілін,

    пакуль крэветкі не стануць яркачырвонымі. Падчас запякання шампуры

    трэба перавярнуць прынамсі адзін раз для роўнага абсмажвання. Тым

    часам давядзіце да кіпення 1 3/4 шклянкі вады. Усыпце крупы, зачыніце

    вечкам і зніміце з агню. Дайце пастаяць 5 хвілін. (Па жаданні дадайце

    насечаную зеляніну цыбулі, часныку і чабора.) Дадайце соль і перац.

    Падавайце з шашлыкамі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з морапрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 41 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar