Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    НАРВЕЖСКАЯ СЁМГА-ГРЫЛЬ НА ШПАЖКАХ З ГРЭМОЛАТАЙ

    -700 г паляндвіцы нарвежскай сёмгі без скуры і костак

    -2 ст.л. аліўкавага алею

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    -грэмолата

    -пучок свежай пятрушкі

    -1 зубчык часныку

    -1 цытрына

    Паляндвіцу рыбы нарэзаць буйнымі кубікамі. Выкласці на талерку,

    заліць зверху аліўкавым алеем. Заправіць соллю, перцам і пакінуць

    марынавацца 10-15 хвілін. Затым рыбу нанізаць на драўляныя шпажкі

    і абсмажыць па 2 хвіліны з кожнага боку. Для падрыхтоўкі грэмолаты

    неабходна пятрушку і часнык дробна пасекчы, цытрыну нацерці на

    дробную цэдру. Змяшаць цэдру, пятрушку і часнык. Падаць сёмгу,

    пасыпаўшы заправай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (11.12.2016)
    Праглядаў: 433 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar