Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    САРДЗІНЫ НА ГРЫЛІ З ЦЫТРЫНАЙ, ЧАСНЫКОМ І ПАПРЫКАЙ

    -4 сардзіны сярэдняга памеру

    Марынад:

    -3 сярэдніх зубчыка часныку, дробна пасекчы (прыкладна 1 ст.л.)

    -50 мл аліўкавага алею

    -50 мл свежага цытрынавага соку

    -1 г.л. молатай папрыкі

    -1/2 г.л. молатага чорнага перцу

    -2 ст.л. свежай пятрушкі, дробна пасекчы

    -соль - па густу

    Для падрыхтоўкі марынаду неабходна старанна змяшаць у місцы

    часнык, аліўкавы алей, цытрынавы сок, папрыку і чорны перац.

    Сардзіны вылажыць на талерку і заліць зверху марынадам з двух

    бакоў і пакінуць марынавацца на 30 хвілін. Затым вылажыць рыбу

    на рашотку для грылю і абсмажыць з кожнага боку па 2-3 хвіліны.

    Сардзіны можна зверху пасыпаць дробна нарэзанай пятрушкай і

    апырскаць трохі цытрынавым сокам.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (11.12.2016)
    Праглядаў: 26 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar