Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК АСАРЦІ

    -рыба – 160 г

    -мяса марскога грабешка -120 г

    -гіганцкая марская крэветка – 120 г

    -салодкі перац – 80 г

    -рыс – 60 г

    -мідыі ў ракавінках – 20 г

    -крэветкі – 30 г

    -белае віно – 80 г

    -зеляніна.

    Асятрыну, мяса марскога грабешка і мякаць хваста гіганцкай марской

    крэветкі марынуюцца ў цытрынавым соку, у які дададзены белае віно

    і зеляніна. Затым ўсе прадукты паніруюцца ў муце, змешваюцца з

    папрыкай, нанізваюцца на шпажкі у наступным парадку: рыба,

    грабешок, крэветка. Затым смажацца на грылі да гатовасці. На

    гарнір лепш за ўсё падаваць адвараны рыс з гароднінай,

    абсмажанай з таматавым соусам, мідыі ў ракавінках, крэветкі, алівы.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 32 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar