Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЕТРА

    -асетр (паляндвіца) – 1500 г

    -віно белае сухое – 150 г

    -алей – 50 г

    -цытрына - 1/2 шт.

    -рэпчатая цыбуля – 300 г

    -перац салодкі струкавы – 300 г

    -памідоры – 500 г

    -перац чорны молаты - па густу

    -лаўровы ліст - па густу

    -соль.

    Спачатку асетра трэба вызваліць ад скуры і шыпоў. Для гэтага яго

    скуру трэба паліць крутым кіпенем. Кавалкі асетравай паляндвіцы

    вытрымаць 1.5-2 гадзіны ў марынадзе, прыгатаваным з віна, алею,

    цытрынавага соку, рэпчатай цыбулі, чорнага молатага перцу і солі.

    Затым адцадзіць, нарэзаць паляндвіцы на парцыённыя кавалачкі,

    а перац і памідоры - кавалачкамі велічынёй з рыбныя кубікі. Надзець

    на ражон паслядоўна кавалачак рыбы, перцу, рыбы, памідора,

    лаўровы лісток, ізноў кавалачак рыбы і г. д. Смажыць на рашотцы

    ці над распаленымі вуглямі з усіх бакоў да падрумяньвання. Гэтак

    жа смажаць асятрыну, бялугу, сцерлядзь. Папярэджанне: улетку

    не варта смажыць асетровых шашлыкоў, паколькі гэта мяса хутка

    псуецца. Лепш за ўсё купляць асятрыну ўзімку, увосень, ранняй вясной.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 20 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar