Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З АСЕТРА З СОУСАМ З АНЧОУСАМІ

    -асятрына (паляндвіца) – 1 кг

    -віно белае сухое - 1 шклянка

    -воцат - 1-2 ст.л.

    -анчоус - 7-8 шт.

    -гарчыца - 2 г.л.

    -яйка - 4 шт.

    - алей сланечнікавы- 7-8 ст.л.

    -зеляніна - па густу

    -сок цытрынавы - па густу.

    Змяшаць віно з воцатам, выкласці ў марынад паляндвіцы асетра,

    парэзаныя на кавалкі. Пакінуць рыбу марынавацца на 1,5-2 гадзіны.

    Яйкі адварыць укрутую, ачысціць і падзяліць на бялкі і жаўткі. Бялкі

    нацерці на тарцы. Пасекчы зеляніну пятрушкі. Дробна нарэзаць

    анчоусы. Злучыць анчоусы, гарчыцу, жаўткі і сланечнікавы алей і

    старанна расцерці масу. Дадаць бялкі, пятрушку, цытрынавы сок і

    старанна перамяшаць. Развесці соус вадой да патрэбнай кансістэнцыі.

    Кавалкі рыбы выняць з марынаду, злёгку адціснуць і нанізаць на

    шампуры на адлегласці адзін ад аднаго. Рыхтаваць шашлык з асетра

    над распаленымі вуглямі каля 20 хвілін да засмажвання з усіх бакоў.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 17 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar