Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З ГАРБУШЫ ПА-САХАЛІНСКУ

    -гарбуша -100 г

    -мука – 200 г

    -малако – 200 г

    - яйка - 2 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 3 шт.

    - алей – 100 г

    -масла сметанкавае (для палівання) – 50 г

    -соус таматавы – 100 г

    для марынаду:

    -цыбуля рэпчатая – 100 г

    -воцат 3%-вы – 50 г

    -перац здробнены - на кончыку нажа

    -цытрына - 1/2 шт.

    -зеляніна пятрушкі ці кропу – 50 г.

    Рыбу разрабіць на паляндвіцу без скуры, прамыць, нарэзаць накасяк

    кавалачкамі і марынаваць на працягу 15-20 хвілін, пасля гэтага кавалкі

    рыбы нанізаць на шпажкі упярэмежку з нарэзанай рэпчатай цыбуляй.

    Шашлык на шпажку намачыць у вадкім цесце (кляр) і смажыць у

    фрыцюры да утварэння на паверхні румянай скарыначкі, пасля

    гэтага паставіць у смажыльную шафу і давесці да гатовасці. Да

    шашлыка падаць зялёную цыбулю і таматавы соус. Падрыхтоўка

    цеста: у халоднае малако ці ваду пакласці соль, яечныя жаўткі,

    трохі алею, прасеяную пшанічную муку і замясіць негустое цеста,

    потым дадаць узбітыя ў густую пену яечныя бялкі і акуратна

    перамяшаць.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (01.12.2016)
    Праглядаў: 30 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar