Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З РЫБЫ СА СМЯТАНАЙ

    -рыба - 1 кг

    -цыбуля - 700 г

    -смятана - 200 г

    -яйкі - 4-5 шт.

    -хлеб - па густу

    -спецыі - па густу

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    Ачысціце рыбу ад костачак і замарынуйце яе ў сумесі хлеба і сырых

    яйкаў. Акуратна насячыце кавалачкі на шпажкі і багата вышмаруйце

    смятанай. Змазвайце некалькі разоў, каб шашлык не падгарэў.

    Асаблівасцю шашлыка, прыгатаванага з рыбы, з'яўляецца тое,

    што яму нельга даваць падсмажвацца, бо гэта прывядзе да

    пагаршэння густу. Вы пераканаецеся, што рыба, прыгатаваная

    падобнай выявай, валодае вельмі мяккім і далікатным густам.

    Да гэтага шашлыка лепш за ўсё падыдуць чырвонае віно і розныя

    лёгкія салаты і закускі, якія толькі падкрэсляць выдатны густ

    шашлыка.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 29 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar