Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК З РЫБЫ З БЕЛЫМ СОУСАМ

    -рыба - па густу

    -булён мясны - 1 шклянка

    -ці булён рыбны - 1 шклянка

    -масла сметанкавае - 20 г

    -ці маргарын - 20 г

    -мука - 1 ст. лыжка

    -воцат - 1 ст. лыжка

    -соль - па густу

    -перац - па густу

    Муку спасеруйце ў масле ці маргарыне, увесь час памешваючы,

    затым патроху падліце булён. Сумесь давядзіце да кіпення, пасаліце,

    паперчыце, дадайце воцат і складзіце ў яе парцыённыя кавалкі рыбы.

    Пакіньце ў халодным месцы на некалькі гадзін для марынавання.

    Наніжыце на шпажкі ці палачкі і смажце ў духоўцы ці на кастры.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 31 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar