Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ШАШЛЫК ЗАПЕЧНЫ З РЫБЫ

    -трэска (паляндвіца) – 400 г

    -сок цытрыны - 1/2 шт.

    -перац салодкі - 1 шт.

    -кабачок цукіні - 1 шт.(каля 150 г)

    -сыр – 200 г

    -соль

    -перац - па густу

    -8 драўляных ці металічных шампураў.

    Памыць паляндвіцу ў праточнай халоднай вадзе, папрамакаць,

    апырскаць цытрынавым сокам і парэзаць на кавалачкі памерам

    2-3 см. Памыць перац і кабачок, ачысціць і нарэзаць на кавалачкі

    таўшчынёй 2-3 см. Усе кампаненты нанізаць уперамешку на шампуры,

    пасаліць і паперчыць. Шампуры пакласці ў плоскую форму (прыдатную

    для мікрахваляў і грылю), а зверху пакласці кавалкі сыра.

    Паставіць ўсё гэта на 8-10 хвілін пры ўключанай магутнасці

    мікрахваляў 100% і ўключаным грылі.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (30.11.2016)
    Праглядаў: 23 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar