Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ПА-ГРЭЦКУ

    - 800 г рыбы

    - 4 цыбуліны

    - 4 буйныя морквы

    - 150 г таматавай пасты

    - 240 г сланечнікавага алею

    - 6-7 лаўровага ліста

    - 10-15 гарошын перцу

    - 3 ст. лыжкі сечанага кропу

    - 3 ст. л. сечанай зеляніны пятрушкі

    - 1/2 галоўкі часныку

    - 1 ст. л. цукру

    - соль - па густу

    Рыбу ачысціць ад костак, нарэзаць на порцыі. Цыбулю і моркву

    дробна пасекчы, перамяшаць. На дно рондаля пакласці кавалачкі

    рыбы, на іх - цыбулю з морквай і 2-3 лаўровых ліста, затым ізноў

    пакласці кавалачкі рыбы, а на іх - цыбулю з морквай і лаўровы ліст.

    Такім чынам паскладаць усю рыбу. Кожны пласт гародніны пасыпаць

    цукровым пяском, перцам і соллю. Заліць усё маслам і таматам,

    разведзеным да кансістэнцыі вадкай смятаны. Накрыць вечкам і

    давесці да кіпення. Затым зняць вечка і тушыць рыбу на невялікім

    агні. Калі сок у рондалі пачне выкіпаць, трэба сачыць за тым, каб

    рыба не падгарэла. Лепш за ўсё зменшыць агонь і пакласці пад

    рондаль падстаўку. Калі ўвесь сок выкіпіць і застанецца адно

    чырвонае масла, асцярожна выкласці рыбу ў глыбокую талерку,

    заліць соусам з карэннямі, перамяшанымі з расцёртым часныком і

    сечанай зелянінай. Падаваць рыбу гарачай. Гарнір - рассыпісты рыс.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 34 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar