Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ПА-ПОЛЬСКУ

    -1 кг трэскі,

    -3 яйкі,

    -50 г масла топленага,

    -2 ст. лыжкі сечанай зялёнай цыбулі,

    -600 г бульбы,

    -1 морква,

    -1 цыбуліна,

    -3-4 лаўровых ліста,

    -10 гарошын перцу,

    -соль - па густу,

    -1 л вады.

    Трэску ачысціць ад лускі і костак, парэзаць на порцыі. З рэпчатай

    цыбулі і морквы, дадаўшы лаўровы ліст, перац і соль, сварыць булён.

    У кіпячы булён пакласці рыбу, і, не даючы вадкасці кіпець, патрымаць

    рыбу ў булёне 10 хвілін, пасля чаго выняць яе, раскласці пасярэдзіне

    талерак, вакол пакласці гарачую адвараную бульбу. Усё заліць соусам

    з сечаных звараных яйкаў, растопленага масла і разведзенага 0,5

    шклянкі булёна, і густа пасыпаць сечанай зелянінай і зялёнай

    цыбуляй. Ядуць трэску па-польску гарачай.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 25 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar