Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ТУШАНАЯ Ў СОУСЕ

    (на 2-3 порцыі)

    - гароднінны булён магі - 1 шт.

    - паляндвіца трэскі - 500 г

    - смятана - 120 г

    - хрэн цёрты - 6 г. л.`

    - мука - 1 cт. л.

    - сметанкавае масла - 2 cт. л.

    - алей - 1 cт. л.

    Прыгатаваць 0,5 л гародніннага булёна магі. Паляндвіцу трэскі

    нарэзаць на 6 парцыённых кавалачкаў і паскладаць у змазаны маслам

    сатэйнік (ці шырокі рондаль). Па-над кожным кавалачкам паляндвіцы

    выкласці па 1 г. лыжцы цёртага хрэна. Асцярожна ўліць па сценцы

    сатэйніка гароднінны булён магі і тушыць на павольным агні на працягу

    30 хвілін. У асобны посуд зліць булён, пакінуты пасля тушэння рыбы,

    астудзіць і змяшаць са смятанай. Муку абсмажыць на патэльні з

    разагрэтым сметанкавым маслам да залацістага колеру, развесці

    булёнам і смятанай, старанна перамяшаць. Заліць рыбу соусам і

    выгрэць яшчэ 15-20 хвілін. Падаваць трэску з адваранай бульбай

    ці бульбяным пюрэ магі, паліць соусам, у якім яна тушылася.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (29.11.2016)
    Праглядаў: 23 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar