Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з рыбы

    ТРЭСКА ЗАПЕЧАНАЯ Ў СМЕТАНКАВЫМ СОУСЕ

    (на 4 порцыі)

    -400 г вэнджанай трэскі (пікшы)

    - 1 цыбуля-парэя

    -пучок пятрушкі

    - 6 ст. л. слівак тлустасцю 33%

    - 2 сярэднія бульбіны

    - соль  

    -чорны перац

    З рыбы акуратна зняць скуру, паляндвіцу парэзаць кубікамі. Парэю

    ачысціць і тонка парэзаць. Пятрушку прамыць, абсушыць і здрабніць.

    Бульбу вымыць і, не счышчаючы лупіны, нарэзаць тонкімі кружкамі.

    На дне формы для мікрахвалевай печы раскласці кавалачкі трэскі,

    парэю і пятрушку. Паліць паловай слівак і 5 ст. л. вады. Зверху

    паскласці кружочкі бульбы і заліць пакінутымі сліўкамі. Заправіць

    невялікай колькасцю солі і шчодрай порцыяй чорнага перцу. Накрыць

    форму харчовай плёнкай і пракалоць яе ў некалькіх месцах.

    Рыхтаваць у мікрахвалевай печы ў моцным рэжыме, пакуль

    вадкасць не пачне тапырыцца, а бульба не стане мяккай:

    8-10 хвілін. Зняць плёнку, паставіць форму пад разагрэты грыль

    на 2 хвіліны, каб бульба падрумянілася. Падаваць на стол

    у той жа форме.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з рыбы | Дабавіў: wawkalaki (28.11.2016)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar