Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    БУЛЬБЯНЫЯ ДРАНІКІ З ПАДВОЙНЫМ НАЧЫННЕМ

    -бульба – 1 кг

    -яйка - 3 шт.

    - рэпчатая цыбуля - 3 шт.

    -часнык - 2 зубчыка

    - мука - 2 ст.л.

    -вэнджаная каўбаса (кракаўская) – 200 г

    -чорны перац (молаты) - па густу

    -алей

    -соль - па густу

    для начыння:

    - рэпчатая цыбуля - 2 шт.

    -соль - 1 дробка

    -капуста – 300 г

    -перац (молаты) - па густу

    -шампіньёны – 200 г

     

    На дробнай тарцы здрабніць бульбу і цыбулю. Адціснуць атрыманую масу і дадаць здробнены часнык, яйка, соль, перац і муку. Для начыння капусту нарэзаць саломкай, здрабніць грыбы і цыбулю. Дадаць соль і перац, перамяшаць. На гарачую змазаную маслам патэльню выкласці нарэзаную кавалачкамі каўбасу, зверху - пласт бульбянай масы. Накрыць патэльню вечкам і смажыць пару хвілін. Затым па-над бульбай выкладваюць капусна-грыбнае начынне і зноў цёртую бульбу . Накрыць патэльню вечкам і смажыць каля 5 хвілін. Дранікі перавярнуць і смажыць да гатовасці. Да гарачых дранікаў падаць смятану з зелянінай.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 226 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar