Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    ДРАНІКІ Ў ЗБАНКУ З ЦЯЛЯЦІНАЙ І ЧАРНАСЛІВАМ

    - рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    -смятана - 3 ст.л.

    -мясны булён - 3 ст.л.

    -соль - па густу

    -чарнасліў (без костачак) - 6 шт.

    -масла смятанкавае - 1 ст.л.

    -алей - 1 ст.л.

    -цяляціна (паляндвіца) – 100 г

    -бульба – 250 г

    -яйка - 1 шт.

    - мука - 1 ст.л.

     

    Сырую вычышчаную бульбу нацерці на буйнай тарцы, дадаць яйка, муку, старанна перамяшаць і пасаліць. Сталовай лыжкай выкласці на гарачую змазаную маслам патэльню бульбяную масу і смажыць з 2-х бакоў як аладкі. Цяляціну адбіць, нарэзаць невялікімі кавалачкамі і абсмажыць на сметанкавым масле разам з чарнаслівам. Ўліць гарачы булён, заправіць соллю і перцам, тушыць на слабым агні, пакуль вадкасць не выпарыцца. Незадоўга да канчатка тушэння дадаць нарэзаную кольцамі і абсмажаную на алеі цыбулю. На дно глінянага збанка пакласці 2 драніка, затым - мяса з чарнаслівам, следам яшчэ 2 драніка. Заліць смятанай і паставіць у папярэдне прагрэтую да 140 С духоўку на 30 хвілін.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 200 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar