Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    ДРАНІКІ З СЕМЕЧКАМІ

    -бульба – 600 г

    - рэпчатая цыбуля - 1 шт.

    -часнык - 1 зубчык

    -малако - 200 мл

    -яйка - 3 шт.

    -соль,

    -перац (молаты) - па густу

    -насенне сланечніка (вычышчанае)- 1 жменя

    -базілік -2 галінкі.

     

    Вычышчаную сырую бульбу, цыбулю і часнык здрабніць на дробнай тарцы. Адціснуць бульбяную масу. Дадаць яйкі, ўліць гарачае малако і, увесь час памешваючы, дадаць семечкі. Заправіць соллю, перцам, дадаць дробна нарэзаны базілік. Перамяшаць бульбяную масу і печ на гарачай змазанай маслам патэльні як аладкі.

    Катэгорыя: Гароднінныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.07.2014)
    Праглядаў: 184 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar