Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРЭЧКА З КУРЫЦАЙ ТУШАНАЯ Ў ДУХОЎЦЫ

    -2 сцягна або палова курыцы

    -1 шклянка грэчкі

    -2 шклянкі кіпеню

    -1 зубок часныку

    -трохі сметанкавага масла,

    - трохі зеляніны

    -соль,

    -перац - па густу.

    -можна дадаць абсмажаную цыбуліну і грыбы.

     

    Грэчку перасыпаць у рондальчык заліць кіпенем. накрыць

    і пакінуць на 10 хвілін.

    Сцёгна парэзаць на кавалкі (буйныя), грэчку пасаліць, паперчыць,

    дадаць зеляніну і парэзаны дробна часнык, змяшаць,

    пералажыць у шкляную форму для запекання.

    Зверху пакласці курыцу,

    пакласці зверху невялікія кавалачкі сметанкавага масла, шчыльна зачыніць фальгой,

    калі форма з вечкам тады зачыніць ёю.

    Духоўку нагрэць да 180 градусаў. стамляць грэчку 1 гадзіну.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar