Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Крупяныя стравы

    ГРЭЧКА З САСІСКАМІ І ГРЫБАМІ

    -200 г грачаных круп

    -500 г сасісак (лепш паляўнічых)

    -300 г грыбоў (свежых або замарожаных)

    -200 г цыбулі

    -соль

    -перац

    -раслінны алей

     

    Цыбулю дробна пакрышыць. Сасіскі нарэзаць кружочкамі.

    Грыбы пачысціць, дробна нарэзаць. Грэчку адварыць да гатовасці.

    Лепш так - 400 мл вады давесці да кіпення, палажыць грэчку, пасаліць

    і варыць каля 15-20 хвілін. Цыбулю абсмажыць на раслінным алеі.

    Дадаць грыбы.

    Варыць датуль, пакуль не выпарыцца ўся вадкасць (каля 15 хвілін).

    Дадаць сасіскі, варыць 3-5 хвілін.

    Дадаць грэчку, змяшаць, паперчыць, калі неабходна, пасаліць.

    Прыбраць з агню. Пры падачы пасыпаць зелянінай.

    Катэгорыя: Крупяныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (16.11.2014)
    Праглядаў: 286 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar