Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ ДРАЖДЖАВЫЯ З КАПУСТАЙ

    -вада - 1 літр,

    -цукар - 1 сталовая лыжка,

    -соль - 1 гарбатная лыжка,

    -дрожджы - 15-20 г,

    -мука,

    -алей - 1 сталовая лыжка

    -капуста - 0,5 невялікага качана

    -соль,

    -алей

    Ў міску наліць ваду (тэмпература 35-37 градусаў), растварыць у вадзе

    цукар і соль, затым развесці дрожджы. Дадаць муку і замясіць цеста

    (па кансістэнцыі, як на аладкі). Паставіць цеста ў цёплае месца

    падыходзіць на 40-50 хвілін. Капусту тонка нашаткаваць і тушыць у

    алеі да гатовасці, пасаліць. У падышоўшае цеста дадаць тушаную

    капусту (капусту папярэдне астудзіць, каб не была гарачай, інакш

    можна абпаліць дрожджы) і добра перамяшаць. Выкладваць аладкі на

    разагрэтую з алеем патэльню і смажыць з двух бакоў да гатовасці.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (12.11.2016)
    Праглядаў: 227 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar