Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ ГАРОХАВЫЯ

    -600 - 700 г гарохавай мукі,

    -300 - 400 г пшанічнай мукі,

    -900 – 1000 мл малака ці вады,

    -40 г дрожджаў,

    -соль - па густу,

    -алей для смажання.

    Аладкі, выпечаныя з адной гарохавай мукі, атрымліваюцца

    недастаткова пышнымі. Таму для іх падрыхтоўкі патрабуецца

    браць 2\3 гарохавай і 1\3 пшанічнай мукі. Развесці дрожджы, соль

    у цёплай вадзе, усыпаць гарохавую муку і замясіць цеста. Гарохавая

    мука цяжкая, таму па заканчэнні 1 - 1,5 гадзін дадаць цёплае малако,

    пшанічную муку, ізноў вымесіць цеста і паставіць у цёплае месца.

    Смажыць аладкі на алеі.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (06.11.2016)
    Праглядаў: 337 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar