- курыца (грудка, паляндвіца) – 500 г
- маянэз - 2-3 ст.л.
- яйка - 1 шт.
- крухмал бульбяны - 1 ст.л.
- грыбы – 200 г
- цыбуля рэпчатая - 2 шт.
- сыр (цёрты) – 100 г
- соль
-перац чорны (молаты) - па густу.
Паляндвіцу нарэзаць кубікамі. Злучыць яйка, маянэз і крухмал. Дадаць
паляндвіцу і даць пастаяць 20-30 хвілін. Грыбы нарэзаць дробна і
абсмажыць на алеі. Цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць да
залацістага колеру. Грыбы, цыбулю і сыр змяшаць, пасаліць,
паперчыць. Даць пастаяць 5-10 хвілін. Выкладваць з дапамогай лыжкі
на патэльню з разагрэтым алеем. Абсмажыць да гатовасці.
|