Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ ПА-АМЕРЫКАНСКУ

    -2 шклянкі мукі

    -дробка солі

    -2 яйкі

    -2,5 шклянкі малака

    -алей -4 ст. л.

    -сода -1 г. л.

    -цытрынавы сок -2-3 ст. л.

    -цукар -4 ст. л.

    Для падрыхтоўкі малака, яго трэба змяшаць з цытрынавым сокам і

    даць трохі пастаяць. У нашых умовах малако з цытрынай можна

    папросту замяніць кефірам ці сыроваткай. У глыбокай місцы змяшаць

    малако ці кефір, соду, соль, цукар, яйкі. Дадаць прасеяную муку, яшчэ

    раз добранька вымешаць, каб не было камякоў. Уліць алей (3 ст. л.),

    перамяшаць. У чыгуннай патэльні разагрэць алей, абсмажыць аладкі

    з двух бакоў на сярэднім агні. Падаваць з кляновым сіропам ці

    арахісавым алеем.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (13.11.2016)
    Праглядаў: 208 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar